Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Nokkonen rouhe 20g Yrttipaja

Luonnollista voimaa ja tehoa

5,99 
299,50  /Kg

Varasto loppu

Ravintorikas ja monikäyttöinen nokkonen

  • Sisältää huomattavat määrät lehtivihreää, kalsiumia, rautaa, piitä, ja erilaisia mineraalisuoloja. Nokkosesta saat myös A, B, C, E ja K-vitamiineja.
  • Soveltuu käytettäväksi mausteena ja ruuanlaitossa: munakkaat, taikinat, pizzapohjat, sämpylät, nokkospesto, nokkosletut.
  • Lisäämällä smoothieen saat lisättyä ravinteiden määrää.
  • Kokeile myös teen tapaan; nokkosella on nestettä poistava vaikutus ja korkea ravinnepitoisuus
  • Nokkosesta voi valmistaa myös hiushuuhteen, jolloin se lisää pintaverenkiertoa, puhdistaa päänahkaa ja tuo kiiltoa tummiin hiuksiin.
  • Nokkosta voi käyttää myös kasvin luonnonmukaisessa lannoituksessa ja tuholaistorjunnassa.

 

Yrttipaja – Maku suomen puhtaasta luonnosta

Yrttipaja on perheyritys, jonka juuret ovat syvällä suomalaisessa maaperässä. Yrtit ovat koko elämäntavan perusta, työtä tehdään intohimolla rakkaudesta luontoon. Missiona on tukea kokonaisvaltaista
hyvinvointia tarjoamalla kotimaisia, ympäristöystävällisiä ja ensiluokkaisia vaihtoehtoja niin keittiöön kuin kosmetiikkaan. Tärkeitä arvoja ovat egologisuus, eettisyys ja puhtaus. Yrttipaja haluaa rohkaista kaikkia nauttimaan ainutlaatuisesta, kauniista luonnosta. Tarkoituksena on tuoda ikiaikaiset luonnonantimien käyttöön liittyvät perinteet takaisin tähän päivään.

Yrttipajassa huolehditaan, että raaka-aineet ovat laadukkaita ja täyttävät kestävän kehityksen periaatteet. Yrttejä viljellään ja kerätään paitsi itse, niin myös yhteistyössä koulutettujen kerääjien ja sopimusviljelijöiden kanssa.

Paino 0,020 kg

Vuorokausiannos

Käytä ruuanlaitossa mausteiden ja yrttien tapaan. Lisää smoothieen tuomaan ravintorikkautta. Leivonnassa lisättynä taikinoihin, piirakoihin, sämpylöihin. Kokeile myös kuumana juomana teen tapaan!

Ainesosat

nokkonen

Gluteeniton. Maidoton. Laktoositon. Vegaaninen.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.