Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Ojan Isännän muistolinimentti 100 ml Frantsila

hartia- ja niskajännityksiin!

20,95 

VANHAN AJAN TEHOKAS LINIMENTTI!

  • hartia- ja niskajännityksiin
  • nivelalueiden kolotuksiin
  • lihaskireyteen
  • verenkierron elvyttämiseen
  • ei tarhaa; imeytyy hyvin!

Tuote tuoksuu kohtalaisen voimakkaalta vanhan ajan linimenttien tapaan.

Muistolinimentti on muunneltu versio tunnetun kansanparantajan, Ikaalisten Iso-Röyhiön kylässä asuneen Juho Yli-Ojan kehittämästä linimentistä. Alkuperäistä linimenttiä valmistettiin lähiseudun apteekissa 90-luvun alkupuolelle asti. Osa käytetyistä aineista oli kuitenkin sellaisia, että niitä saisi nykyään vain lääkärin määräyksestä. Frantsilan Luomuyrttitilan Muistolinimentti on turvallinen ja luonnollinen muunnelma alkuperäisestä linimentistä.

Tuotteen vaikuttavat aineet ovat suomalaiset luomuyrttiuutokset ja aidot aromaterapeuttiset eteeriset öljyt. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä mitään säilöntäaineita.

Käyttö: Kipeään paikkaan haudotaan lämpimällä vesikääreellä, sen jälkeen voidellaan linimentillä ja peitellään villaisella kääreellä. Sopii käytettäväksi saunan jälkeen.

Vuorokausiannos

Ainesosat

Alcohol (alkoholi), Filipendula ulmaria (mesiangervon kukka, uutos), Achillea millefolium (siankärsämön kukka, uutos), Hypericum perforatum (mäkikuisman kukka, uutos), Juniperus communis (kataja, eteerinen öljy), Mentha piperita (piparminttu, eteerinen öljy), Thymus vulgaris (timjami, eteerinen öljy), Gaultheria procumbers (lamosalali, eteerinen öljy), Aqua (vesi), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (risiiniöljyn johdannainen), Arnica montana (Homeopaattinen Arnikki D7).

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.