Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

OMEGA PUHDISTUSBALMI 100ml Pure Beauty

puhdistaa myös vedenkestävän meikin

23,95 
239,50  /Kg

Omega Puhdistusbalmi on vedetön, täyteläinen puhdistustuote hellävaraiseen kasvojen puhdistukseen. Sopii myös vedenkestävälle meikille ja silmänympärysiholle. Tehokas mutta hellävarainen, puhdistaa meikin ja lian jättäen ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Omegarasvahapporikas mustaherukansiemenöljy ravitsee ja kirkastaa ihoa, auringonkukan- ja pellavansiemenöljyt niin ikään ravitsevat ja pehmentävät ihoa.

Ei sisällä lisättyä parfyymia.

Sopii myös herkälle iholle.

Levitä kuivalle iholle ja hiero huolellisesti ihoon, huuhtele vedellä. Älä päästä vettä purkkiin.


PURE = BEAUTY

“Ihonhoidossa vähemmän on enemmän.” Pure = Beautyn monikäyttöisen kosmetiikan ydinajatuksena on yksinkertaiset päivittäiset ihonhoitorutiinit.  Pure=Beauty tarkoittaa raaka-aine tietoisuutta, kestävää kehitystä, eettisesti ja luonnollisesti tuotettua sekä vegaanisuutta. Tuotteista on karsittu pois kaikki ylimääräinen, pitäen INCI-listat lyhyinä. Tuotteet sisältävät runsaasti aidosti ihoa ravitsevia ja hoitavia aktiiviaineita.

Paino 0,100 kg

Vuorokausiannos

Ainesosat

Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Glycerin, Sucrose Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil, Ribes Nigrum Seed Oil, Vanilla Tahitensis Fruit Extract, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract *Ingredient from organic farming

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.