Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Patsuli Luomu Eteerinen Öljy 8ml

100% luomua Portugalista!

23,90 
2 987,50  /Kg

PATSULI LUOMU ETEERINEN ÖLJY RAUHOITTAA JA RENTOUTTAA
Täysin puhdas, luonnollinen ja luomu eteerinen öljy vehreästä Portugalista!

Patsulin tuoksu rentouttaa mieltä ja tuo rauhaa kodin tilaan
Patsulin tuoksu eteerisessä öljyssä on runsas, maanläheinen, kevyesti savuinen ja makeahko. Ayurvedassa sitä käytetään lievittämään stressiä ja poistamaan ahdistusta. Lisää muutama tippa diffuuseriin tuomaan rentouttavaa ja rauhoittavaa energiaa tilaan. Voit tehdä myös kosteuttavan ihoöljyn; laimenna tuoksuttomaan puhtaaseen öljyyn suhteessa 1:1 (esim jojoba-, manteli- tai arganöljyyn) ja hiero iholle.  

Luomupatsuliöljy saadaan patsulikasvin lehdistä ja varresta. Tämä ikivihreä, tuuhea yrtti kasvaa noin 75 cm korkeaksi. lehdistä ja varresta. Patsuli eteerinen öljy uutetaan Sri Lankasta, jossa se kasvaa luonnollisena lajikkeena.


BIO SCENTS

Bio Scents -orgaaniset eteeriset öljyt ovat täysin puhtaita uutteita luonnonmukaisesti viljellyistä kasveista. Öljyt uutetaan mekaanisesti, kuten kylmäpuristamalla ja höyrytislauksella. Ne ovat hyvin monipuolisia ja niitä voidaan käyttää kosmeettisena ainesosana, kotisi luonnolliseen tuoksuympäristön luomiseen, tee-se-itse-siivoustuotteissa ja monessa muussa. Luomueteeriset öljymme sopivat käytettäväksi minkä tahansa diffuusorin kanssa.

Luomueteeriset öljyt on pakattu lasipulloihin, joissa on puinen korkki, jotta ne olisivat mahdollisimman muovittomia. Niissä on pieni tiputin/tulppa, joka auttaa suojaamaan öljyä ja varmistaa, että öljy ei imeydy puiseen korkkiin.

ETEERISTEN ÖLJYJEN TAUSTAA
Aromaattiset kasvit ovat olleet yrtti- ja kasviperäisten lääkkeiden ja lääkkeiden perustana tuhansia vuosia. Itse asiassa ne ovat tämän päivän lääkkeiden juuret. Vielä tänä päivänä lääkkeiden ytimessä ja “juuressa” on käytetty aromaattisia kasveja.

Varhaisimmat todisteet eteeristen öljyjen käytöstä löytyvät Egyptistä vuosilta 3000-2500 eaa. Uskotaan kuitenkin, että eteeristen öljyjen kaltaisia ​​uutteita käytettiin myös Kiinassa ja Intiassa suunnilleen samaan aikaan. On jopa ayurveda-tekstejä, jotka viittaavat siihen, että niitä on käytetty Intiassa paljon aikaisemmin. On olemassa tietoja intialaisista lääkäreistä, jotka ovat antaneet potilailleen kaneli-, inkivääri-, mirha-, korianteri-, piikki- ja santelipuuöljyjä. Eteeristen öljyjen käyttö on ollut laajaa läpi historian ja monissa kulttuureissa. Jopa Raamatussa on kymmeniä viittauksia aromaattisiin kasveihin ja eteerisiin öljyihin, erityisesti öljyihin kuten setripuu, kuusi, kaneli, mirha, myrtti ja piikkipuu.

 

 

Paino 0,008 kg

Vuorokausiannos

Vain ulkoiseen käyttöön.

Ainesosat

100% luomu patsuli (Pogostemon Cablin Bentham)

Huom!
Älä käytä laimentamattomana iholla. Älä käytä vaurioituneelle tai ärtyneelle iholle. Jos olet raskaana ja sinulla on jokin sairaus, kysy lääkäriltä neuvoa ennen käyttöä. Eteeriset öljyt on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Vältä kontaktia silmiin.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.