Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Piparminttu Luomu Eteerinen Öljy 8ml

100% luomua Portugalista!

19,95 
2 493,75  /Kg

PIRISTÄVÄ PIPARMINTTU LUOMU ETEERINEN ÖLJY
Täysin puhdas, luonnollinen ja luomu eteerinen öljy vehreästä Portugalista!

Piparmintun eteerinen öljy virkistää raikastaa oloa
Piparmintun tuoksu on raikas ja avaava. Tuoksussa on vehreyttä ja aavistus pippurisuutta. Se nostaa mielialaa ja tuo potkua, jos väsymys uhkaa iskeä kesken päivän! Lisäämällä tipan tuoksuttoman öljyn (kuten jojoba-, manteli- tai arganöljy) sekaan ja hieromalla rintakehälle saa avausta hengitysteille. Lisää diffuuseriin tai käytä laimennettuna vartaloöljynä.

Luomu piparminttuöljy on kotoisin Unkarissa kasvatetusta piparmintusta. Tämä piparminttu on peräisin vuoden viimeisestä sadosta. Kasvatettu, jalostettu ja pullotettu Euroopassa. Piparminttua on käytetty vuosia ja se löytyy niin kreikkalaisen mytologian, roomalaisten filosofien, kuin Raamatunkin tarinoista.

Eteeriset öljyt ovat hyvin monipuolisia käyttää. Eri tuoksuilla on erilainen vaikutus kehoomme ja mieleemme. Öljyjä voi käyttää rentoutumiseen, stressin lieventämiseen, aktivoimaan hengitystä, ihonhoitoon ja moneen muuhun. Öljyillä saat luotua kotiisi upeaa harmoniaa ja lämpöä täysin luonnollisin tuoksuin. Monet tuoksuherkät tai allergisia reaktioita saavat voivat nauttivat puhtaiden eteeristen öljyjen tuoksuista, sillä niissä ei ole lainkaan haitallisia kemikaaleja tai lisäaineita.

Eteerisillä öljyillä voidaan vaikuttaa mielialaamme ja tunnetilaamme. Ne voivat rauhoittaa ja rentouttaa, kun taas toiset öljyt nostavat positiivista mielialaa, ilon ja onnen tunteita.

Eteeriset öljyt sopivat loistavasti myös ihonhoitoon.


BIO SCENTS

Bio Scents -orgaaniset eteeriset öljyt ovat täysin puhtaita uutteita luonnonmukaisesti viljellyistä kasveista. Öljyt uutetaan mekaanisesti, kuten kylmäpuristamalla ja höyrytislauksella. Ne ovat hyvin monipuolisia ja niitä voidaan käyttää kosmeettisena ainesosana, kotisi luonnolliseen tuoksuympäristön luomiseen, tee-se-itse-siivoustuotteissa ja monessa muussa. Luomueteeriset öljymme sopivat käytettäväksi minkä tahansa diffuusorin kanssa.

Luomueteeriset öljyt on pakattu lasipulloihin, joissa on puinen korkki, jotta ne olisivat mahdollisimman muovittomia. Niissä on pieni tiputin/tulppa, joka auttaa suojaamaan öljyä ja varmistaa, että öljy ei imeydy puiseen korkkiin.

ETEERISTEN ÖLJYJEN TAUSTAA
Aromaattiset kasvit ovat olleet yrtti- ja kasviperäisten lääkkeiden ja lääkkeiden perustana tuhansia vuosia. Itse asiassa ne ovat tämän päivän lääkkeiden juuret. Vielä tänä päivänä lääkkeiden ytimessä ja “juuressa” on käytetty aromaattisia kasveja.

Varhaisimmat todisteet eteeristen öljyjen käytöstä löytyvät Egyptistä vuosilta 3000-2500 eaa. Uskotaan kuitenkin, että eteeristen öljyjen kaltaisia ​​uutteita käytettiin myös Kiinassa ja Intiassa suunnilleen samaan aikaan. On jopa ayurveda-tekstejä, jotka viittaavat siihen, että niitä on käytetty Intiassa paljon aikaisemmin. On olemassa tietoja intialaisista lääkäreistä, jotka ovat antaneet potilailleen kaneli-, inkivääri-, mirha-, korianteri-, piikki- ja santelipuuöljyjä. Eteeristen öljyjen käyttö on ollut laajaa läpi historian ja monissa kulttuureissa. Jopa Raamatussa on kymmeniä viittauksia aromaattisiin kasveihin ja eteerisiin öljyihin, erityisesti öljyihin kuten setripuu, kuusi, kaneli, mirha, myrtti ja piikkipuu.

Paino 0,008 kg

Vuorokausiannos

Vain ulkoiseen käyttöön.

Ainesosat

100% luomu piparminttu (Mentha piperita)

Huom!
Älä käytä laimentamattomana iholla. Älä käytä vaurioituneelle tai ärtyneelle iholle. Jos olet raskaana ja sinulla on jokin sairaus, kysy lääkäriltä neuvoa ennen käyttöä. Eteeriset öljyt on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Vältä kontaktia silmiin.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.