Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Poimulehti 20g Yrttipaja

Monipuolinen naisten yrtti

5,99 
299,50  /Kg

Varasto loppu

Poimulehti – virkistävä naisten yrtti!

Poimulehti on tunnettu perinteisenä “naisten yrttinä”. Poimulehdessä on runsaasti parkkiaineita. Poimulehti tukee nivelten terveyttä, voi helpottaa kuukautiskipuja, pitää huolta verenkiertoelimistön ja hengitysteiden normaalista toiminnasta. Poimulehti elävöittää ja virkistää yleistasolla!

Erinomainen salaattikasvi ja teeyrtti. Miedon kirpeät lehdet sopivat kuivattuina yrttijuomiin, keittoihin sekä leivontaan. Sopii myös kauneudenhoitoon; mm. höyrytykseen ja kasvovetenä.

 

Yrttipaja – Maku suomen puhtaasta luonnosta
Yrttipaja on perheyritys, jonka juuret ovat syvällä suomalaisessa maaperässä. Yrtit ovat koko elämäntavan perusta, työtä tehdään intohimolla rakkaudesta luontoon. Missiona on tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia tarjoamalla kotimaisia, ympäristöystävällisiä ja ensiluokkaisia vaihtoehtoja niin keittiöön kuin kosmetiikkaan.

Tärkeitä arvoja ovat ekologisuus, eettisyys ja puhtaus. Halu rohkaista kaikkia nauttimaan ainutlaatuisesta, kauniista luonnosta. Pyrkimyksenä tuoda ikiaikaisten luonnonantimien käyttöön liittyvät perinteet takaisin tähän päivään.

Yrttipajassa huolehditaan, että raaka-aineet ovat laadukkaita ja täyttävät kestävän kehityksen periaatteet. Yrttejä viljellään ja kerätään paitsi itse, niin myös yhteistyössä koulutettujen kerääjien ja sopimusviljelijöiden kanssa.

 

Paino 0,020 kg

Vuorokausiannos

Käytä teen tapaan, yrttijuomiin, salaatteihin.
Kokeile kosmetiikassa esim. kasvovetenä.

Ainesosat

Poimulehti

Lisäaineeton. Gluteeniton. Maidoton. Laktoositon. Vegaaninen.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.