Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

PUNARIISI Q10 120TABL Terveyskaista

Sydänterveydelle

24,90 
241,75  /Kg

Varasto loppu

TEHOKAS KOLESTEROLIN ALENTAJA!

Osaksi sydänterveellistä elämäntapaa terveellisen ravinnon ja liikunnan lisäksi.

Punariisi+ Q10 on hyvin siedetty ja tehokas kolesterolin alentaja. Päiväannos 1 -2 tablettia päivässä laskee kokonaiskolesterolia 22-30 % ja haitallista LDL-kolesterolia 18-22 %. Mukana on myös ubikinonia (koentsyymi Q10), joka edistää lihasten energian tuotantoa.

Punariisin vaikuttavana aineena on monakoliini-K, joka edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina.

Punariisi on hyvin siedetty. Erittäin herkät henkilöt voivat saada vatsaoireita. Tällöin punariisi tulee ottaa kahtena annoksena heti ruokailun jälkeen.

Paino 0,103 kg

Vuorokausiannos

2 tablettia päivässä.

Sisältää:
Punariisivalmistetta 1100 mg
Monakoliini-K:ta 9,9 mg
Ubikinonia (Q10) 20 mg
Foolihappoa 400 µg (*200 %)
B6-vitamiinia 2,8 mg (*200 %)
B12-vitamiinia 5 µg (*200 %)

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

HUOM! Punariisin vaikutustapa on samankaltainen kuin kolesterolia alentavien statiinien, eikä sitä tule käyttää yhdessä lääkärin määräämien kolesterolilääkkeiden kanssa. Punariisin käyttö tulee aina ilmoittaa lääkärikäynnin yhteydessä. Henkilöiden, joille statiinit eivät ole sopineet, tulee tarkkailla mahdollisia lihaskipua tai lihasheikkoutta punariisin käytön aikana ja mikäli niitä ilmenee, punariisin käyttö tulee lopettaa. Punariisin käyttö tulee lopettaa tai tauottaa jos käytön aikana tulee vakava akuutti infektio, suuri leikkaus, trauma, vaikea aineenvaihdunnan, umpierityksen tai elektrolyyttitasapainon häiriö tai huonossa hoitotasapainossa oleva epilepsia.

Ainesosat

Punainen riisi (Monascus purpureus-sienellä fermentoitu riisi), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat ja piioksidi), Q10, B6-vitamiini, foolihappo ja B12-vitamiini.

Gluteeniton, laktoositon.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.