Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Raskaus Omegaöljy 200ml Viridian

vegaaninen

22,90 
114,50  /Kg

Varasto loppu

Vegaaninen omegaöljy odottavalle äidille!

Monipuolinen ja puhdas rasvahappovalmiste joka soveltuu erityisen hyvin raskausajan ravintolisäksi.

Raskauden aikana kannattaa varmistaa riittävä rasvahappojen saanti. Sikiö tarvitsee runsaasti DHA-rasvahappoa aivojen kehitykseen. Viridianin Pregnancy omega oil sisältää DHA:ta, joka on peräisin vegaanisesta levästä. Lisäksi valmiste sisältää pellavan-, hampun- ja karpalonsiemenöljyä sekä riisinlese- ja avokadoöljyä. Näistä saadaan runsaasti omega-3 rasvahappoja, E-vitamiinia sekä glutationia.

Tuote soveltuu myös hyvin käyttäjille, myös miehille, jotka eivät voi erinäisistä syistä käyttää esim. kalaöljyä rasvahappojen saantiin.

 

VASTUULLINEN VIRIDIAN

Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus

Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.

Mitkään Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Valtaosa näistä luontaistuotteista on vegaanisia. Siksi Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta, joka sopii useimmille.

 

Paino 0,200 kg

Vuorokausiannos

1-3 teelusikallista (5-15ml) päivässä.

Yksi annos (5ml) sisältää:

Pellavansiemenöljy*  3094mg (68%)
Hampunsiemenöljy*  683mg (15%)
Riisinleseöljy  410mg (9%)
Avokadoöljy*  228mg (5%)
Karpalonsiemenöljy  46mg (1%)
DHA (Dekosaheksaeenihappo)  91mg (2%)

* luomusertifioitu

Rasvahappokoostumus annoksessa (5ml):

Alfalinoleenihappo (Omega-3)  1959mg (43%)
Linoleenihappo (Omega-6)  1000mg (22%)
Oleiinihappo (Omega-9)  910mg (20%)
DHA (dokosaheksaeenihappo)  91mg

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat

Pellavansiemenöljy*, hampunsiemenöljy*, riisinleseöljy, avokadoöljy*, karpaloöljy (*luomu), kasviperäinen DHA öljy (öljyn omega-3 saadaan schizochytrium sp. -mikrolevästä).

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Tuote ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.