Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Ruuansulatuksen tuki (Digestive Aid) 90 kaps Viridian

Tukea ruuansulatukselle

24,90 
553,33  /Kg

Tukea ruuansulatukselle!

Digestive Aid on tehokas yhdistelmä entsyymejä, betaiinihydrokloridia (suolahappoa), piparminttua ja inkivääriä edistämään ruuansulatusta sekä suoliston tasapainoa.

Kokeile tuotetta, mikäli kärsit erilaisten ruoka-aineiden sulamattomuudesta, heikoista vatsahapoista, turvotuksesta tai muusta vatsan/suoliston epätasapainosta. Nautitaan ruokailun yhteydessä.

Tuote on vegaaninen.

Saatavana myös pienemmässä 30kpl pakkauksessa:

VASTUULLINEN VIRIDIAN
Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus

Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.

Mitkään Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Valtaosa näistä luontaistuotteista on vegaanisia. Siksi Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta, joka sopii useimmille.

Paino 0,045 kg

Vuorokausiannos

1–3 kapselia

sisältää:
Betaiinihydrokloridi 100–300 mg
Amylaasi (27,000 u/g) 80–240 mg
Inkiväärin juurijauhe 75–225 mg
Piparmintun lehtijauhe 75–225 mg
Lipaasi (10,000 u/g) 50–150 mg
Proteaasi (140 u/g) 15–45 mg
Amyloglukosidaasi (240 u/g) 10–30 mg
Viherseos  70–210 mg

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat

betaiinihydrokloridi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), amylaasi, inkiväärin juurijauhe, piparmintun lehtijauhe, viherseos (sinimailanen, spirulina ja mustikkauute), lipaasi, proteaasi, amyloglukosidaasi.

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Ei sisällä gluteenia, vehnää, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.’

Vegaaninen.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.