Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

RUUSUJUURIUUTE 50ml Puhdistamo

voimakas adaptogeeni Lapista!

19,95 
399,00  /Kg

ADAPTOGEENINEN RUUSUJUURI TASAPAINOTTAA KEHOA JA MIELTÄ

Puhdistamon Ruusujuuriuute on valmistettu Lapissa luonnonvaraisena kasvavasta ruusujuuresta. Ruusujuuri (tunnetaan myös nimellä ”pohjanruusujuuri”) on saanut nimensä miellyttävästä ruusuntuoksuisesta ominaistuoksustaan. Se ei kuitenkaan ole mitään sukua varsinaisille ruusukasveille.

Ruusujuuri on voimakas adaptogeeni, joka tasapainottaa kehoa ja mieltä. Se antaa keholle juuri sitä mitä se tarvitsee; virkistää väsyneen, rauhoittaa levottoman ja antaa lisävirtaa kiireisiin päiviin. Ruusujuuri lisää elimistön kykyä kestää rasitusta ja auttaa palautumaan, joten se sopii myös aktiivisuutta tukemaan.

Puhdistamon Ruusujuuriuute valmistetaan ainoastaan Suomen Lapin ruusujuuresta, joka on karun kasvuympäristönsä vuoksi huomattavasti etelässä kasvatettua ruusujuurta voimakkaampaa. Päiväannos ruusujuuriuutetta vastaa peräti 300 mg kuivattua ruusujuurta.

 

Paino 0,050 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vuorokausiannos

Yksi pipetillinen (1 ml) 1 – 3 kertaa päivässä sekoitettuna nesteeseen.

Päiväannos (3 ml) vastaa 300 mg:aa kuivattua ruusujuurta

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei käytettäväksi verenohennuslääkityksen kanssa. Ei antibioottikuurin yhteydessä tai jos käytössä on suonensisäinen glukoosi. Mikäli olet raskaana tai imetät, keskustele tuotteen käytöstä asiantuntevan terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

 

 

Ainesosat

Vesi, alkoholi (20%), ruusujuuri

Tuote sisältää alkoholia. Lisäämällä uutetta kiehuvan kuuman veden joukkoon alkoholi tarvittaessa haihtuu.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.