Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Sahramiuute ja Kehäkukka 30kaps Viridian

emotionaalista tasapainoa

19,90 
1 326,67  /Kg

Varasto loppu

Sahrami on Viridian Nutritionin vuoden 2018 raaka-aine!

Tuote sisältää 30 mg sahramiuutetta yhdessä kapselissa, ja tämä määrä on todettu tehokkaaksi tutkimuksissa. Kehäkukka tehostaa sahramin myönteisiä vaikutuksia.
Vegaaninen kasvikapseli.

Sahramiuutteen tiedetään tukevan tunnetasapainoa, ja sen on kliinisesti tutkittu tukemaan mielialaa. Sahrami edistää emotionaalista tasapainoa, auttaa rentoutumaan ja ylläpitää positiivista mielialaa. Valmiste sisältää lisäksi tehoa täydentävää kehäkukkaa, joka sisältää 100 % aktiivisia ainesosia ilman keinotekoisia täyteaineita.

VASTUULLINEN VIRIDIAN
Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus

Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.

Mitkään Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Valtaosa näistä luontaistuotteista on vegaanisia. Siksi Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta, joka sopii useimmille.

Paino 0,015 kg

Vuorokausiannos

1 kapseli sisältää
Kehäkukka 270 mg
Sahramiuute 30 mg
josta 0,3 % safranaalia

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat

Kehäkukka (Calendula officinalis), sahramiuute (Crocus sativus), hydroksipropyylimetyyliselluloosa
(kapselin kuori).

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Tuote ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.