Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

SCHMIDT'S DEODORANTTI BERGAMOT LIME

palkittu tehokas koostumus!

13,90 
185,33  /Kg

Varasto loppu

100 % luonnollinen ja alumiiniton deodorantti

Schmidt’s deodorantti on toimiva, suojaa ihoa ja täysin luonnollinen ekologinen deodorantti, tehokkuudesta tinkimättä! Ei sisällä alumiinia, ftalaatteja, propyleeniglykoolia ja parabeeneja.

Schmidts Deodorantti Seetri-kataja on lämpimän havupuun tuoksuinen. Kasvipohjaisiin jauheisiin pohjautuva alumiiniton deodorantti on kevyesti antiseptinen ja antioksidanttinen. Palkittu voidemainen koostumus auttaa neutraloimaan hajua luonnollisesti, imeytyy nopeasti eikä jätä tahmeaa tunnetta. Tuoksu eteerisistä öljyistä.

Schmidt’sin tarina alkoi, kun perustaja Jaime Schmidt oli lopen kyllästynyt alati pettäviin luonnonkosmetiikan deodorantteihin. Hän päätti kehitellä oikeasti toimivan koostumuksen tehokkuudesta tinkimättä! Viimein monen yhdistelmän ja kokeilun kautta hän löysi tehokkaan ja toimivan koostumuksen, jossa mm. ruokasooda sekä nuolijuurijauhe ovat tärkeässä osassa. Nämä kaksi ainesta tekevät deodorantista tehokkaan ja pitävät kainalot raikkaana ja kuivana koko päivän. Deodorantissa on luonnollinen voidemainen koostumus ja se on helppo levittää kainalon alueelle.

KÄYTÄ SCHMIDT’S DEODORANTTIA OIKEIN:

  • Älä levitä deodoranttia liikaa – Pieni määrä riittää, muutama pyyhkäisy molempiin kainaloihin. Voit luottaa jatkossa, että se riittää pitämään koko päivän kainalot kuivina ja hajut poissa.
  • Deodorantin imeytyminen auttaa sinua saamaan parhaan suojan ja samalla se ehkäisee herkän kainaloiden alueen ihon ärsyyntymistä.
  • Älä levitä suoraan sheivauksesta vaan anna kainaloille pieni hengähdyshetki sheivauksen jälkeen!
  • Levitä deodoranttia aina puhtaalle iholle
Paino 0,075 kg

Vuorokausiannos

Ainesosat

Maranta arundinacea (arrowroot) powder, Cocos Nucifera (coconut) Oil, Euphorbia Cerifera (candelilla) Wax, Butyrospermum parkii (shea butter), Sodium bicarbonate (baking soda), Triglyceride (fractionated coconut oil), Citrus bergamia (bergamot) essential oil, Citrus aurantifolia (lime) essential oil, Tocopherol (vitamin E), Camellia sinensis (Green Tea) Extract.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.