Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Seleeni 200µg 30kaps

Puhdas, laadukas
ja ekologinen

9,15 

Vahva Viridianin seleeni on luonnollisessa ja hyvin imeytyvässä selenometioniini-muodossa. Hivenaineisiin kuuluvan seleenin saanti vaihtelee mm. maaperän seleenipitoisuuden mukaan. Suomalainen maaperä on luonnostaan seleeniköyhää, joten sen saatavuus ravinnosta voi olla joissakin tapauksissa liian vähäistä.

Seleeni on tärkeä antioksidantti ja sitä tarvitaan niin vastustuskyvylle, kilpirauhasen normaaliin toimintaan kuin suojaamaan elimistöä sitä vahingoittavilta aineilta esimerkiksi raskasmetalleilta (elohopea, kadmium).

Seleeni edistää
– hiusten pysymistä normaaleina
– kynsien pysymistä normaaleina
– immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
– kilpirauhasen normaalia toimintaa
– normaalia siittiöiden muodostusta
– solujen suojaamista hapettumisstressiltä

Lisäksi seleenillä ja E-vitamiinilla on synergistinen vaikutus.

Yksi kapseli päivässä riittää.
Saatavana myös riittoisassa, 90 kapselin koossa Seleeni 200µg 90kaps

Viridian on ravintolisäsarja on johtava eettisten vitamiinien brändi, joka täyttää korkeimmat mahdolliset kriteerit. Se tarkoittaa sitoutumista puhtaaseen sisältöön, ympäristön huomioonottamiseen ja hyväntekeväisyyteen. Eettisyys kulkee mukana koko tuoteprosessin ajan siemenestä kierrätyspakkaukseen. Viridian-ravintolisät ovat aina geenimanipuloimattomia ja raaka-aineet 100 % aktiivista sisältöä ilman mitään ikäviä lisättyjä aineita kuten sokeria, väri- tai makuaineita. Viridian-tuotteita ei testata eläinkokein ja tuotteisiin käytetään vain raaka-aineita, joilla on pitkä perinteinen käyttöhistoria.

VEGAANINEN.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vuorokausiannos

1 kapseli sisältää:
Seleeni 200 μg
Viherseos (sinimailanen, spirulina ja mustikkauute) 280 mg

* % päivittäisen saannin vertailuarvosta

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Ainesosat

Viherseos (sinimailanen, spirulina ja mustikkauute), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), L-selenometioniini.

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.