Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Setripuu Luomu Eteerinen Öljy 8ml

100% luomua Portugalista!

16,90 
2 112,50  /Kg

SETRIPUU (Cedarwood) LUOMU ETEERINEN ÖLJY TUO LÄSNÄOLOA JA RENTOUTTAA
Täysin puhdas, luonnollinen ja luomu eteerinen öljy Portugalista!

Setripuun eteerinen öljy on maadoittava ja rauhoittava
Setripuun eteerisessä öljyssä on lämmin, puinen ja pehmeä tuoksu. Se tuo rauhaa, läsnäoloa ja maadoittaa.
Käytä diffuuserissa tuomaan kotiin harmoniaa ja rentouttavaa energiaa. Öljyä voi myös lisätä muutaman tipan muiden puhtaiden tuoksuttomien öljyjen (kuten jojoba-, manteli- tai arganöljy) joukkoon ja hieroa iholle, luoden terveettä hehkua ja hyvinvointia ihollesi.

Bio Scents luomulaatuinen setripuuöljy uutetaan setripuusta; ikivihreästä puusta, joka kasvaa yli 30 metriä korkeaksi. Puut kasvavat Marokon vuoristossa, villeinä ja alkuperäisenä lajikkeena. Setripuu voi elää jopa 2000 vuotta ja on suojeltu laji. Eteeriset öljyt uutetaan siksi sertifioitujen sahojen hakkeista ja lastuista.


BIO SCENTS

Bio Scents -orgaaniset eteeriset öljyt ovat täysin puhtaita uutteita luonnonmukaisesti viljellyistä kasveista. Öljyt uutetaan mekaanisesti, kuten kylmäpuristamalla ja höyrytislauksella. Ne ovat hyvin monipuolisia ja niitä voidaan käyttää kosmeettisena ainesosana, kotisi luonnolliseen tuoksuympäristön luomiseen, tee-se-itse-siivoustuotteissa ja monessa muussa. Luomueteeriset öljymme sopivat käytettäväksi minkä tahansa diffuusorin kanssa.

Luomueteeriset öljyt on pakattu lasipulloihin, joissa on puinen korkki, jotta ne olisivat mahdollisimman muovittomia. Niissä on pieni tiputin/tulppa, joka auttaa suojaamaan öljyä ja varmistaa, että öljy ei imeydy puiseen korkkiin.

Eteeriset öljyt ovat hyvin monipuolisia käyttää. Eri tuoksuilla on erilainen vaikutus kehoomme ja mieleemme. Öljyjä voi käyttää rentoutumiseen, stressin lieventämiseen, aktivoimaan hengitystä, ihonhoitoon ja moneen muuhun. Öljyillä saat luotua kotiisi upeaa harmoniaa ja lämpöä täysin luonnollisin tuoksuin. Monet tuoksuherkät tai allergisia reaktioita saavat voivat nauttivat puhtaiden eteeristen öljyjen tuoksuista, sillä niissä ei ole lainkaan haitallisia kemikaaleja tai lisäaineita.

Eteerisillä öljyillä voidaan vaikuttaa mielialaamme ja tunnetilaamme. Ne voivat rauhoittaa ja rentouttaa, kun taas toiset öljyt nostavat positiivista mielialaa, ilon ja onnen tunteita.

Eteeriset öljyt sopivat loistavasti myös ihonhoitoon.

Paino 0,008 kg

Vuorokausiannos

Vain ulkoiseen käyttöön.

Ainesosat

100% luomu setripuu (Cedrus Atlantica)

Huom!
Älä käytä laimentamattomana iholla. Älä käytä vaurioituneelle tai ärtyneelle iholle. Jos olet raskaana ja sinulla on jokin sairaus, kysy lääkäriltä neuvoa ennen käyttöä. Eteeriset öljyt on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Vältä kontaktia silmiin.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.