Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Siankärsämö 15g Yrttipaja

Monipuolinen naisten rohto

6,99 
466,00  /Kg

Siankärsämö on todellinen kasvikunnan yleisrohto!

Siankärsämöstä voi valmistaa teetä, jolloin annostus on 1tl kuivattua yrttiä kupillista kohti. Siankärsämötee voi auttaa heikkoon vatsaan, lisätä ruokahalua, lievittää kuukautiskipuja sekä puhdistaa verta.

Nykylääketieteen käsitysten pohjalta siankärsämöllä on ruokahalua ja ruuansulatusta (sapen eritystä) lisäävä vaikutus. Kasvin useat eri ainesosilla on tulehduksia estävä vaikutus.

Siankärsämö on ollut kauan haavarohdon maineessa. Jo vanhimmissa kiinalaisissa ja egyptiläisissä kirjoituksissa sitä suositeltiin haavojen hoitoon, ja sotilaat määrättiin pitämään sitä mukanaan haavoittumisen varalta. Haavat on saatu paranemaan nopeasti ja arpeutumaan siististi hieromalla tuoretta siankärsämöä haavaan.

Kosmetiikassa siankärsämöä toimii erityisen hyvin rasvaisen ja epäpuhtaan ihon hoidossa. Kukissa on puhdistavia ja voimakkaasti supistavia aineita. Siankärsämöstä voi tehdä naamioita, kasvovesiä, suuvesiä ja kylpyjä. Se sopii myös rasvaisen hiusten hoitoon.


Yrttipaja –
Maku suomen puhtaasta luonnosta
Yrttipaja on perheyritys, jonka juuret ovat syvällä suomalaisessa maaperässä. Yrtit ovat koko elämäntavan perusta, työtä tehdään intohimolla rakkaudesta luontoon. Missiona on tukea kokonaisvaltaista
hyvinvointia tarjoamalla kotimaisia, ympäristöystävällisiä ja ensiluokkaisia vaihtoehtoja niin keittiöön kuin kosmetiikkaan. Tärkeitä arvoja ovat ekologisuus, eettisyys ja puhtaus. Halu rohkaista kaikkia nauttimaan ainutlaatuisesta, kauniista luonnosta. Pyrkimyksenä tuoda ikiaikaisten luonnonantimien käyttöön liittyvät perinteet takaisin tähän päivään.

Yrttipajassa huolehditaan, että raaka-aineet ovat laadukkaita ja täyttävät kestävän kehityksen periaatteet. Yrttejä viljellään ja kerätään paitsi itse, niin myös yhteistyössä koulutettujen kerääjien ja sopimusviljelijöiden kanssa.

 

Paino 0,015 kg

Vuorokausiannos

Saattaa aiheuttaa allergisen reaktion pujoallergikoille.

Ainesosat

Siankärsämö

Lisäaineeton. Gluteeniton. Maidoton. Laktoositon. Vegaaninen.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.