Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

SIIVOUSSAIPPUA GREIPPI 100G Saaren Taika

100% luonnollinen

16,90 
169,00  /Kg

Ekologinen Greippi Siivoussaippua kaikkien kodin pintojen puhdistamiseen!

Erityisen tehokas esim. työtasojen desinfioinnissa ja kylpyhuoneen kosteuden ja pesuaineiden aiheuttamien jäämien puhdistamisessa

Siivoussaippua on hellävarainen käyttäjänsä iholle ja hengitykselle, mutta erittäin tehokas kaikelle lialle!

  • biohajoava koostumus
  • hellävarainen iholle
  • ei rasita hengitysteitä sillä ei sisällä lainkaan haitallisia kemikaaleja
  • poistaa tehokkaasti lian
  • sopii kaikenlaiseen siivoukseen; erityisen hyvä puhdistamaan kalkkeumia
  • yhdestä saippuapalasta tulee noin 22 litraa valmista siivoussuihketta!
  • saippuaa voidaan käyttää sellaisenaan, raastettuna tai liotettuna suihkepulloon


Saaren Taika Siivoussaippuaa voidaan käyttää kodin kaikille koville pinnoille kuten lavuaarin ja wc-pöntön pesuun, teräkselle, kuten tiskipöytä ja -allas, hanoille, kaakeleille, hellalle, ikkunoille, peilille jne.

Saippuaa voidaan käyttää sellaisenaan, raastettuna ja liotettuna suihkepulloon tai hieromalla saippuaa kostutettuun sieneen tai rättiin.

Saaren Taika Siivoussaippuassa on pääasiassa vain kahta öljyä (oliiviöljy ja kookosöljy). Se on perinteisellä Marseille saippuan reseptillä valmistettu, mutta ei sisällä lainkaan palmuöljyä.

Siivoussaippuat tehdään käsin, 100%:sti kasviperäisistä ainesosista. Saaren Taika siivoussaippua on kätevä vaihtoehto vaikkapa mökillä, retkillä tai muualla ulkona!

Greipin eteerinen öljy on tehokas antibakteerinen aine ja siksi se on täydellinen tuote kodin puhdistamiseen ja desinfiointiin antaen samalla miellyttävän sitruksisen tuoksun. Greipin eteerisellä öljyllä on myös erittäin myönteinen vaikutus mielen virkeyteen. Kun käytät Greippi Siivoussaippuaa voit myös nauttia muista greipin eteerisen öljyn tuomista hyödyistä.

Vinkki: Erittäin vaikeisiin pinttymiin (esim. kaakelinsaumat, kaakelit) käytä siivoussaippuaa hieromalla sitä voimakkaasti mikrokuituliinaan saadaksesi aikaan paksun saippuavaahdon. Levitä vaahtokerros pinttymän päällä ja anna vaikuttaa 15 min. Hankaa sitten mikrokuituliinalla voimakkaasti (huom. pinnasta ja sen kestosta riippuen tottakai!). ja toista käsittely tarvittaessa. Käytä pesuun pinnasta riippuen esim. kaakelit ja lasipinnat: mikrokuituliina, muut pinnat: juuriharja tai sieni.

Paino n. 100g, muoviton pakkaus

Paino 0,100 kg

Vuorokausiannos

Ainesosat

Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua, Glyserin (ei lisättyä glyseriiniä, saippuassa esiintyvä glyseriini syntyy saippuassa käytetyistä öljyistä saippuoitumisprosessin aikana), Citrus paradisi peel extract, *limonene (*esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä)

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.