Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Silica Mint Piigeeli 250ml

Rauha vatsalle

6,50 

Nestemäinen mintunmakuinen piigeeli muodostaa ruokatorveen ja mahalaukkuun samettisen pinnan. Lisäksi piigeelin sisältämä vesiliukoinen, hajuton ja lievästi emäksinen karmelloosi, muodostaa mahalaukkuun elastisen, luonnollista limakalvoa myötäilevän kalvon. Emäksinen karmelloosi yhdessä piin kanssa, sitoo ruokatorvessa ja mahasuolikanavassa syntyviä haitallisia aineita.

Pii on toiseksi yleisin alkuaine maailmassa ja välttämätöntä myös ihmisille. Piitä on luonnossa kasveissa, merivedessä ja kallioperässä happeen sitoutuneena.

Nauti 1 ruokalusikallinen (15 ml) 1-3 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vuorokausiannos

15 ml (1 rkl) sisältää:

Piidioksidi 600 mg
Vesiliukoiset kuidut 70 mg
Eteeriset öljyt 0,2 mg

1 ruokalusikallinen (15 ml) 1-3 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan. Voidaan nautia sellaisenaan tai veteen, mehuun sekoitettuna. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Ainesosat

Käänteisosmoosivesi (Pure Water), kolloidinen piidioksidi, karmelloosi (vesiliukoinen mänty-, kuusi- ja pellavakuitu), eteerinen piparminttuöljy (Oleum Menthae piperitae), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti ja natriumbentsoaatti).

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.