Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Silicum tonic 2X250ml Biomed

vatsalle ja suolistolle

16,75 
33,50  /Kg

Silicum Tonic – piihappogeeli tukee vatsan ja suoliston hyvinvointia

Nestemäinen piihappogeeli sitoo suolistokaasuja ja vähentää turvotukseen liittyviä vaivoja. Kotimainen tuote.

Piitä esiintyy luonnollisesti kasveissa, merivedessä ja kallioperässä happeen sitoutuneena. Pii on hapen jälkeen maapallon toiseksi yleisin alkuaine. Kolloidinen piihappo imeytyy hyvin ja käyttäytyy elimistössä samoin kuin ravinnossa luonnostaan esiintyvä pii.

Piitä on luonnossa happeen sitoutuneena kahteen eri tehoaineeseen, mikroskooppisen pieniin piitä sisältäviin kvartsikristalli- ja karmelloosihiukkasiin eli kolloideihin, jotka juuri parhaiten muodostavat sen tarvittavan suojakerroksen, joka auttaa suojaamaan ärtynyttä ruoansulatuskanavan limakalvoa.

Karmelloosi on kuusen, männyn ja puuvillan vesiliukoinen rakennekuitu. Se muodostaa joustavan orgaanisen kalvon antaen maha-suolikanavan limakalvoille aikaa rauhassa vahvistua ja uudistua. Se sisältää sokerimolekyyleistä koostuvaa galaktomannaania, joka ei muutu sokeriksi ihmisen suolistossa. Kolloidinen karmelloosi on vesiliukoista, hajutonta ja lievästi emäksistä.

 

 

 

Paino 0,500 kg

Vuorokausiannos

15 ml 1-3 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan.

RAVISTETTAVA.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä.

Ainesosat

Demineralisoitu vesi, piidioksidi, karmelloosi, säilöntäaine (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), happamuudensäätöaine (sitruunahappo).

Gluteeniton, maidoton, laktoositon, vegaaninen.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.