Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Sitruunaruoho Luomu Eteerinen Öljy 8ml

Raikas ja pirteä tuoksu

13,90 
1 737,50  /Kg

SITRUUNARUOHO ETEERINEN ÖLJY ENERGISOI JA KOHOTTAA MIELTÄ!
Täysin puhdas, luonnollinen ja luomu eteerinen öljy Portugalista!

Piristävä sitruunaruohon tuoksu tuo pirteyttä kotiin ja mielialaan!
Sitruunaruoho eteerinen öljy on tuoksultaan raikas, maanläheinen, mausteinen. Sopii loistavasti tuomaan raikkautta ja mieltä nostattavaa tunnelmaa kotiin diffuuserissa käytettynä. Sitruunaruohon eteerinen öljy sopii myös tee-se-itse siivoustuotteisiin ja on loistava neutralisoimaan hajuja.

Toimii luonnollisena hyttyskarkotteena; tee luonnollinen tuoksuöljy sekoittamalla muutama tippa sitruunaruohoa tuoksuttoman puhtaan öljyn sekaan (kuten jojoba-, manteli- tai arganöljy) ja hiero iholle.

Bio Scents luomu sitruunaruohoöljy on peräisin Intiasta. Öljy käsitellään ja pullotetaan Euroopassa.


BIO SCENTS

Bio Scents -orgaaniset eteeriset öljyt ovat täysin puhtaita uutteita luonnonmukaisesti viljellyistä kasveista. Öljyt uutetaan mekaanisesti, kuten kylmäpuristamalla ja höyrytislauksella. Ne ovat hyvin monipuolisia ja niitä voidaan käyttää kosmeettisena ainesosana, kotisi luonnolliseen tuoksuympäristön luomiseen, tee-se-itse-siivoustuotteissa ja monessa muussa. Luomueteeriset öljymme sopivat käytettäväksi minkä tahansa diffuusorin kanssa.

Luomueteeriset öljyt on pakattu lasipulloihin, joissa on puinen korkki, jotta ne olisivat mahdollisimman muovittomia. Niissä on pieni tiputin/tulppa, joka auttaa suojaamaan öljyä ja varmistaa, että öljy ei imeydy puiseen korkkiin.

Eteeriset öljyt ovat hyvin monipuolisia käyttää. Eri tuoksuilla on erilainen vaikutus kehoomme ja mieleemme. Öljyjä voi käyttää rentoutumiseen, stressin lieventämiseen, aktivoimaan hengitystä, ihonhoitoon ja moneen muuhun. Öljyillä saat luotua kotiisi upeaa harmoniaa ja lämpöä täysin luonnollisin tuoksuin. Monet tuoksuherkät tai allergisia reaktioita saavat voivat nauttivat puhtaiden eteeristen öljyjen tuoksuista, sillä niissä ei ole lainkaan haitallisia kemikaaleja tai lisäaineita.

Eteerisillä öljyillä voidaan vaikuttaa mielialaamme ja tunnetilaamme. Ne voivat rauhoittaa ja rentouttaa, kun taas toiset öljyt nostavat positiivista mielialaa, ilon ja onnen tunteita.

Paino 0,008 kg

Vuorokausiannos

Vain ulkoiseen käyttöön.

Ainesosat

100% luomu sitruunaruoho (cymbopogon flexuosus )

Huom!
Älä käytä laimentamattomana iholla. Älä käytä vaurioituneelle tai ärtyneelle iholle. Jos olet raskaana ja sinulla on jokin sairaus, kysy lääkäriltä neuvoa ennen käyttöä. Eteeriset öljyt on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Vältä kontaktia silmiin.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.