Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

SkinMood Magical Konjac Sponge Bamboo Charcoal Ihmesieni

ihonhoidon ihmesieni epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle

8,50 

Aktiivihiiltä sisältävä konjac-sieni seka- ja rasvoittuvalle iholle sekä epäpuhtauksiin taipuvalle iholle

Tämä ihonhoidon ihmesieni on erinomainen silloin, kun ihosi on erittäin rasvainen (talivuotoinen), siinä on runsaasti epäpuhtauksia (mustapäät, finnit/akne) olipa ikäsi mikä hyvänsä. Sopii myös teini-iholle ja miehille.

Aktiivihiili ja mineraalit syväpuhdistavat ja imevät talia iholta. Sieni on kuorii ihoa hellävaraisesti kirkastaen ihon sävyä. Se pitää ihohuokoset avoimina, jolloin ylimääräinen tali poistuu luonnollisesti eikä keräänny huokosiin finnejä aiheuttavien bakteerien elinalustaksi. Säännöllinen käyttö auttaa tasapainottamaan talineritystä, supistaa ihohuokosia sekä tekee ihosta terveemmän ja raikkaamman näköisen.

Saatat huomata eron ihossa jo muutamassa päivässä! Valitse sieni aina ihotyypin, senhetkisen kunnon ja vuodenajan mukaan. Näin saat parhaan hyödyn sienestäsi. Kokeile myös öljypuhdistukseen!

Käyttöohje: Kostuta sieni läpimäräksi ja purista ylimääräinen vesi pois (älä väännä!). Puhdista iho pyörivin liikkein sienellä tai käytä lisäksi jotain muuta normaalisti käyttämäsi puhdistusainetta. Käytön jälkeen huuhdo/pese sieni, purista kuivaksi ja ripusta kuivumaan. Käyttöikä 1-3 kk. Käytä 1-2 krt/pv.

 

Vuorokausiannos

Ainesosat

Amorphophallus Konjac root Extract (Konjac Mannan), Aqua (Water), Bamboo Charcoal, Cellulose

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.