Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

SkinMood Magical Konjac Sponge Collagen Ihmesieni

ravitsee ja heleyttää aikuista ja vaativaa ihoa

8,50 

Konjac-sieni puhdistaa ja kuorii kevyesti saaden sen jälleen hehkeäksi ja hyvinvoivaksi

Collagen konjac-sieni sopii aikuiselle ja vaativalle iholle. Sieni sisältää syvänmerenkalojen kollageenia. Se pehmentää ihon pintaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä lisää kimmoisuutta. Sieni puhdistaa meikin, lian ja talin iholta hellävaraisesti aktivoiden samalla verenkiertoa. Ihon aineenvaihdunta paranee; kuona-aineet lähtevät liikkeelle, verenkierto paranee, ihosolut saavat tehokkaammin ravinteita ja niiden uusiutuminen aktivoituu.

Iho  kirkastuu ja heleytyy. Virkistää väsynyttä ihoa ja lisää siten nuorekkuuutta! Kevyesti kuorivan pesun jälkeen iho kykenee vastaanottamaan paremmin hoitovoiteiden tehoaineet.

Saatat huomata eron jo muutamassa päivässä! Valitse sieni aina ihotyypin, senhetkisen kunnon ja vuodenajan mukaan. Näin saat parhaan hyödyn sienestäsi. Kokeile myös öljypuhdistukseen!

Käyttöohje: Kostuta sieni läpimäräksi ja purista ylimääräinen vesi pois (älä väännä!). Puhdista iho pyörivin liikkein sienellä tai käytä lisäksi jotain muuta normaalisti käyttämäsi puhdistusainetta. Käytön jälkeen huuhdo/pese sieni, purista kuivaksi ja ripusta kuivumaan. Käyttöikä 1-3 kk. Käytä 1-2 krt./pv

Vuorokausiannos

Ainesosat

Amorphophallus Konjac root Extract (Konjac Mannan), Aqua (Water), Cellulose, Hydrolyzed Collagen

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.