Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Soul Food Greens viherjauheseos 100g Viridian

huikea viherjauheseos

28,90 
289,00  /Kg

Soul Food Greens: Ravintoaine- ja klorofyllirikas sekoitus viherjauheita!

Tämä ravinteikas viherseos on täynnä luonnollisia hivenaineita, vitamiineja ja välttämättömiä rasvahappoja. Lisäksi ne ovat liukoisen kuidun ja immuunipuolustusta tukevien lähde. Huikea seos sisältää spirulinaa, chlorellaa, vehnänorasta, ohranorasta, sinimailasen lehteä ja Seagreens® -merilevää. Sopii myös erilaisten puhdistuskuurien yhteyteen.

Soil Associationin luomusertifikaatti. Vegaaninen.
Lisää smoothieihin tai haluamaasi nesteeseen päivittäin. Saatavana myös kapseleina: Viridian Soul Food Greens viherjauheseos 90kaps

 

VASTUULLINEN VIRIDIAN
Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus

Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.

Mitkään Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Valtaosa näistä luontaistuotteista on vegaanisia. Siksi Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta, joka sopii useimmille.

Paino 0,100 kg

Vuorokausiannos

1 teelusikallinen (4g) päivässä sekoitettuna nesteeseen.

Sisältää:

Luomu spirulina 1052g
Luomu vehnänoras 736mg
Luomu ohranoras 736mg
Luomu sinimailasen lehti 736mg
Luomu seagreens -merilevä 420mg
Luomu chlorella 320mg

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä.

Ainesosat

Luomu spirulina, luomu vehnänoras, luomu ohranoras, luomu sinimailasen lehti, luomu seagreens -merilevä,
luomu chlorella

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.

 

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.