Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Suncaroten Strong 40kaps Natura Media

Suojaa ihosi aurinkoihottumalta

21,90 

Suncaroten Strong kapselit sisältävät tehokkaan yhdistelmän ASTAKSANTIINIA, LYKOPEENIA ja BEETAKAROTEENIA. Ne antavat ihollesi ja soluillesi luonnollista suojaa auringon haitallisilta vaikutuksilta.

Beetakaroteenista elimistö muodostaa A-vitamiinia, joka edistää mm. ihon hyvinvointia. Lisäksi kapseleissa on oliiviöljyä ja E-vitamiinia, joka suojaa soluja hapettumisstressiltä. Tällä yhdistelmällä saavutetaan korkeampi teho verrattuna tavalliseen beetakaroteeniin. Lisäksi, kun tuote on öljykapselissa varmistetaan kaikkien vaikuttavien aineiden optimaalinen imeytyvyys.

Erityisesti hyödyt aurinkokapseista, jos ihosi on aurinkoherkkä ja saat helposti esim. aurinkoihottumaa. Mutta myös luonnostaan hyvin ruskettuva hyötyy Suncaroten kapseleista.

Suncaroten-kapseleiden sisältämät täysin luonnolliset lykopeeni ja astaksantiini muodostavat poikkeuksellisen tehokkaan yhdistelmän syvemmän rusketuksen saavuttamiseksi huomattavasti nopeammin. Tuotteeseen on lisätty myös tutumpi rusketuksen edistäjä, beetakaroteeni. Parhaan hyödyn saavuttamiseksi Suncaroten kapseleiden nauttiminen on hyvä aloittaa kaksi viikkoa aikaisemmin, ja jatkaa “kuurina” pakkauksen loppumiseen asti.

Muista, ettei oleskelusi auringonpaisteessa ylitä ihotyypillesi suositeltua maksimiaikaa, ja että käytät myös ulkoista suojakerrointa. Näin voit nauttia auringosta turvallisesti!

Aurinkovoiteista suosittelemme Alga Mariksen luonnollisia, fysikaalisen suojan antavia voiteita: https://www.aitoluontaiskauppa.fi/tuote-osasto/kosmetiikka/aurinkotuotteet/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vuorokausiannos

1 kapseli sisältää:
Astaksantiini 4 mg
Beetakaroteeni 14,4 mg
josta tarvittaessa A-vitamiini 7,2 mg
Lykopeeni 6,4 mg
E-vitamiini 10 mg
Oliiviöljy 250 mg

Kaikki ainesosat ovat 100% luonnollisia
*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Ainesosat

Oliiviöljy, kapseliaine (liivate naudasta), astaksantiinipitoinen Haematococus pluvialis-öljy, osittain kovetettu soijaöljy, lykopeenipitoinen tomaattiuute, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), beetakaroteenipitoinen dunaliellaöljy, kolloidinen piidioksidi, soijalesitiini, luonnollinen E-vitamiini, väriaine (punainen rautaoksidi).

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.