Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Super Alfalipoiini 120+24tabl

Nyt kaupan päälle 24tabl

29,90 

Varasto loppu

KAMPANJAPAKKAUS, 24 tablettia KAUPAN PÄÄLLE! Myynnissä vain rajoitetun ajan.

Super, antioksidantti Alfalipoiini auttaa selviytymään arjen kiireistä, kun on paljon tehtävää ja muistettavaa. Se on tehokas ravintolisä kiireisen arjen rasittamille, ikääntyville ja urheilijoille.

Elimistö muodostaa itse alfalipoiinihappoa välttämättömiin toimintoihin. Vanhetessa sen muodostuminen alkaa kuitenkin vähentyä, ja siksi sen merkitys ravintolisänä kasvaa iän myötä. Se eräänlainen vitamiinin ja rasvahapon välimuoto: se on yhtä aikaa rasva- ja vesiliukoinen ja kulkeutuu tehokkaasti sekä solujen sisä- että ulkopuolelle, jopa aivoihin.

Bioteekin Super Alfalipoiini hidastaa solujen vanhenemista ja tehostaa muiden antioksidanttien kuten C- ja E-vitamiinin sekä ubikinonin (Q10) vaikutusta ja näin lisää energisyyttä.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vuorokausiannos

1–2 tablettia sisältää:

Alfalipoiinihappo 250-500 mg

Niellään kokonaisina runsaan veden kera. Herkkävatsaisille suositellaan valmisteen ottamista ruokailun yhteydessä. Sopii jatkuvaan käyttöön. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Ainesosat

Alfalipoiinihappo, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.