Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Tea Tree Luomu Eteerinen Öljy 8ml

Paras öljy erilaisiin iho-ongelmiin

16,90 
2 112,50  /Kg

TEA TREE ON IHOA HOITAVA JA MONIPUOLINEN ETEERINEN ÖLJY
Täysin puhdas, luonnollinen ja luomu eteerinen öljy vehreästä Portugalista!

Tea Tree hoitaa ja rauhoittaa ihoa
Tea Tree eli teepuuöljy hoitaa ja rauhoittaa iho-ongelmia (esim. akneihoa) ja se on loistava ainesosa tee-se-itse (DIY) kosmetiikkaan. Sopii myös:

  • jalka- ja kynsisienen hoitoon
  • syylien hoitoon
  • hyönteisten pistojen hoitoon
  • huuliherpeksen hoitoon

Bio Scents luomu teepuuöljy on kotoisin Etelä-Afrikasta. Öljy kerätään vuoden viimeisestä sadosta. Se prosessoidaan ja pullotetaan Euroopassa.

Eteeriset öljyt ovat hyvin monipuolisia käyttää. Eri tuoksuilla on erilainen vaikutus kehoomme ja mieleemme. Öljyjä voi käyttää rentoutumiseen, stressin lieventämiseen, aktivoimaan hengitystä, ihonhoitoon ja moneen muuhun. Öljyillä saat luotua kotiisi upeaa harmoniaa ja lämpöä täysin luonnollisin tuoksuin. Monet tuoksuherkät tai allergisia reaktioita saavat voivat nauttivat puhtaiden eteeristen öljyjen tuoksuista, sillä niissä ei ole lainkaan haitallisia kemikaaleja tai lisäaineita.

Eteerisillä öljyillä voidaan vaikuttaa mielialaamme ja tunnetilaamme. Ne voivat rauhoittaa ja rentouttaa, kun taas toiset öljyt nostavat positiivista mielialaa, ilon ja onnen tunteita.

Eteeriset öljyt sopivat loistavasti myös ihonhoitoon.


BIO SCENTS

Bio Scents -orgaaniset eteeriset öljyt ovat täysin puhtaita uutteita luonnonmukaisesti viljellyistä kasveista. Öljyt uutetaan mekaanisesti, kuten kylmäpuristamalla ja höyrytislauksella. Ne ovat hyvin monipuolisia ja niitä voidaan käyttää kosmeettisena ainesosana, kotisi luonnolliseen tuoksuympäristön luomiseen, tee-se-itse-siivoustuotteissa ja monessa muussa. Luomueteeriset öljymme sopivat käytettäväksi minkä tahansa diffuusorin kanssa.

Luomueteeriset öljyt on pakattu lasipulloihin, joissa on puinen korkki, jotta ne olisivat mahdollisimman muovittomia. Niissä on pieni tiputin/tulppa, joka auttaa suojaamaan öljyä ja varmistaa, että öljy ei imeydy puiseen korkkiin.


ETEERISTEN ÖLJYJEN TAUSTAA
Aromaattiset kasvit ovat olleet yrtti- ja kasviperäisten lääkkeiden ja lääkkeiden perustana tuhansia vuosia. Itse asiassa ne ovat tämän päivän lääkkeiden juuret. Vielä tänä päivänä lääkkeiden ytimessä ja “juuressa” on käytetty aromaattisia kasveja.

Paino 0,008 kg

Vuorokausiannos

Vain ulkoiseen käyttöön.

Ainesosat

100% luomu teepuuöljy (maleleuca alternifolia)

Huom!
Älä käytä laimentamattomana iholla. Älä käytä vaurioituneelle tai ärtyneelle iholle. Jos olet raskaana ja sinulla on jokin sairaus, kysy lääkäriltä neuvoa ennen käyttöä. Eteeriset öljyt on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Vältä kontaktia silmiin.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.