Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Tolonen Berberin + Kromi 120tabl

Verensokerit tasapainoon

29,70 
205,63 185,63  /Kg

Tolosen Berberiini + Kromi auttaa tasapainottamaan verensokereiden heittelyä ja edistää rasva-aineenvaihduntaa. Se edistää myös normaalia aineenvaihduntaa, jonka vuoksi se sopii hyvin myös tukituotteeksi painonhallintaan. Berberiiniä on käytetty kansanlääkinnässä yli 3000 vuoden ajan. Berberiini on keltainen alkaloidi, jota saadaan monien kasvien juurista, varresta ja kuoresta. Tri Tolosen berberiini valmistetaan Berberis aristata -kasvin juuresta.

Kromi edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina ja normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa.

Paino 0,160 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vuorokausiannos

2-3 tablettia sisältää:

Berberiiniä 1000-1500 mg
Kromia 34-51 µg 85-127 %*

*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Ainesosat

Berberiinihydrokloridi (Berberis aristata -juuri), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), maissitärkkelys, stabilointiaineet (polyvinyylipyrrolidoni, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, talkki, muunnettu tärkkelys, keskipitkäketjuiset triglyseridit), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi, rasvahapot), kromipikolinaatti.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.