Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

TRIPLA SINKKI+C 25mg 120kaps Puhdistamo

Hyvin imeytyvä ja monipuolinen

16,90 

Puhdistamon Tripla Sinkki on poikkeuksellisen monipuolinen sinkkivalmiste. Se sisältää kolmea korkealaatuista sinkin muotoa: sinkkipikolinaattia, -bisglysinaattia ja -monometioniinia. Tuote sisältää myös C-vitamiinia, joka tukee sinkin imeytymistä sekä vahvistaa vastustuskykyä. Lisäksi tuotteeseen on lisätty vapaita aminohappoja takaamaan ainutlaatuinen imeytyvyys. Tripla Sinkin sisältämä B6-vitamiini ja sitrusbioflavonoidit suojaavat C-vitamiinia hapettumiselta.

Tripla Sinkki sisältää myös B6-vitamiinin aktiivista koentsyymimuotoa P5P:tä eli pyridoksaali-5-fosfaattia. P5P parantaa elimistömme sinkin käyttöä sekä stimuloi pikoliinihapon tuotantoa, mikä edistää sinkin imeytymistä erinomaisesti. Tuotteessa on P5P:tä 2 mg / kapseli.

Sinkki edistää luuston, hiusten ja ihon hyvinvointia sekä rasva-aineenvaihduntaa. Sinkki edistää myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä.

C-vitamiini edistää muun muassa immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen sekä edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä.

Saatavilla myös pienemmässä 60 kapselin koossa: TRIPLA SINKKI+C 25mg 60kaps Puhdistamo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vuorokausiannos

1 kapseli päivässä sisältää:

Sinkkiä 25mg  250%*
C-vitamiinia 60mg 75%*
B6-vitamiinia (P-5-P) 2mg 143%*
*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat

L-glysiini, L-metioniini, L-lysiini, L-kysteiini, L-histidiini, askorbiinihappo (C-vitamiini), sinkkipikolinaatti, sinkkibisglysinaatti, sinkkimonometioniini (sinkkisulfaatti, L-metioniini), sitrusbioflavonoidit, pyridoksaali-5-fosfaatti (B6-vitamiini). Kapseli: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Vegaaninen. Lisäaineeton. Täyteaineeton. Gluteeniton. Laktoositon.

 

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.