Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Ubikinoni-kurkumiini 60 kaps Viridian

vegaaninen, lisäaineeton

34,90 
1 246,43  /Kg

Ubikinoni ja kurkumiini samassa kapselissa!

Hyvin tutkittu, terveyttä edistävä annos kurkumiinia ja Q10:tä
Täysi kirjo kurkuman bioaktiivisia aineita
Keskipitkäketjuisia triglyseridejä kookoksesta ravinteiden imeytymiseen
Vegaaninen, lisä- ja täyteaineeton!

Paljon puhutun kurkuman vaikuttava aine on kurkumiini, jonka tehoa ei turhaan ylistetä! Nivelten hyvinvoinnin lisäksi kurkumiini tukee myös ruuansulatusta ja maksan hyvinvointia. Sitä on myös käytetty Aasiassa vuosia myös vastustuskyvyn tehostamiseen. Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on rasvaliukoinen vitamiininkaltainen yhdiste. Sitä löytyy luonnostaan jokaisesta kehon solusta. Ubikinoni auttaa solujen mitokondrioita tuottamaan energiaa solujen ja koko elimistön tarpeisiin. Ubikinonin puute voi tuntua esimerkiksi väsymyksenä, sillä solut käyttävät sitä energian tuottamiseen

 

VASTUULLINEN VIRIDIAN
Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus

Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.

Mitkään Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Valtaosa näistä luontaistuotteista on vegaanisia. Siksi Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta, joka sopii useimmille.

Paino 0,028 kg

Vuorokausiannos

1–2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Ubikinoni Q10 luomu kurkumajuuriuute 100–200 mg,
joka sisältää kurkuminoideja 85 %, josta kurkumiinia 70-80 %
MCT (keskipitkäketjuisia rasvahappoja) kookoksesta  100–200 mg
Luomu kurkumajuurijauhe (Curcuma longa)  75–150 mg

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

 

Ainesosat

Ubikinoni (koentsyymi Q10), luomu kurkumajuuriuute, MCT-öljyjauhe, luomu kurkumajuurijauhe, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori).

Tuotetta ei ole säteilytetty, eikä testattu eläinkokein. Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita. Vegaaninen.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.