Kotimainen Väinönputkenlehti
Väinönputkenlehdet sopivat maustamaan esimerkiksi raasteita, keittoja ja kalaruokia. Väinönputkesta voi myös hauduttaa maukasta teetä.
Väinönputkea käytettiin ennen yleisesti rohtokasvina. Sitä on käytetty ehkäisemään tarttuvia tauteja pureskelemalla sen juuria markkina- ja kirkkomatkoilla. Juurakosta valmistettua keitosta on käytetty vatsa- ja keuhkorohtona. Perinteisesti on uskottu väinönputken ruuansulatusta edistäviin vaikutuksiin. Myös keuhkojen hoidossa sitä on käytetty; hoitamaan mm. keuhkoputkentulehduksia.
Lappalaiset ovat käyttäneet väinönputkea perinteisesti monikäyttöisenä maustekasvina kalalle ja kasviksille.
Yrttipaja – Maku suomen puhtaasta luonnosta
Yrttipaja on perheyritys, jonka juuret ovat syvällä suomalaisessa maaperässä. Yrtit ovat koko elämäntavan perusta, työtä tehdään intohimolla rakkaudesta luontoon. Missiona on tukea kokonaisvaltaista
hyvinvointia tarjoamalla kotimaisia, ympäristöystävällisiä ja ensiluokkaisia vaihtoehtoja niin keittiöön kuin kosmetiikkaan. Tärkeitä arvoja ovat ekologisuus, eettisyys ja puhtaus.