Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Väinönputkiuute Luomu 30kaps Viridian

Virtsateiden hyvinvointiin

37,40 
2 493,33  /Kg

Varasto loppu

Väinönputkiuute sisältää luomu väinönputken lehtiuutetta ja luomu kurpitsansiemenuutetta, jotka tukevat virtsateiden ja virtsarakon terveyttä luonnollisesti. Väinönputki on varsinainen tehokasvi, joka sisältää runsaasti C-vitamiinia ja rautaa. Kurpitsansiemenuutteessa on luonnostaan runsaasti sinkkiä ja proteiinia.

Väinönputken lehtiuute on peräisin korkealaatuisesta islantilaisesta väinönputkesta (Angelica archangelica). Käsinpoimittua, luomulaatua, ilman ylimääräisiä lisä- tai täyteaineita.

Ikävien yöheräilyjen vähentämiseksi!

VEGAANINEN.

VASTUULLINEN VIRIDIAN
Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus

Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle. Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa.

Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta.

Paino 0,015 kg

Vuorokausiannos

1 kapseli sisältää:
Luomu kurpitsansiemenuute 150mg
Luomu Islantilaisen väinönputken (Angelica archangelica) lehtiuute 100mg

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat

Kurpitsansiemenuute, Islantilaisen väinönputken lehtiuute, sinimailanen, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori).

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Ei sisällä gluteenia, vehnää, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.

 

 

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.