Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Vege Rauta Pidolaatti + Acerola 600ml

Suosittu, kasviperäinen rauta

24,90 
41,50  /Kg

TEHOKASTA & HYVIN IMEYTYVÄÄ RAUTAA

Kasvisidonnainen, nestemäinen Vege Fe Rautapidolaatti on tehokas valmiste nostamaan rauta- ja ferritiiniarvoja luonnollisesti ja ilman vatsavaivoja. Se sisältää juurikkaista (Beta vulgaris) saatua pidoliinihappoa, luonnollista C-vitamiinia acerolahedelmästä (Malpighia punicifolia) ja foolihappoa, joka on välttämätön varastoraudan muodostumisessa. Vege Fe Rautapidolaatti on helppo nauttia, kun jokainen annos on yksittäispakattu, valolta suojattuun pussiin. Pakkaus sisältää 30 annospussia.

Helppo ottaa mukaan myös matkalle!

Raudan puute aiheuttaa väsymystä ja uupumusta
Rauta on välttämätön energian hyväksikäytössä, hapen kuljetuksessa ja lihastoiminnan ylläpitämisessä. Rautaa tarvitaan myös punaisten verisolujen toimintaan, hemoglobiinin muodostumiseens sekä hyvän immuunijärjestelmän toimintaan. Jos rautatasot ovat veressä matalat, voi oireena olla väsymystä ja uupumusta.

Glutamiinia esiintyy luonnollisena suoliston limakalvoilla ja lihaksissa. Koska Vege Fe Rautapidolaatti sisältämä rauta on rauta-L-pidolaatti -muodossa, se sisältää myös glutamiiniaminohapon yhdistettä. Tämän ansiosta raudasta tulee poikkeuksellisen hyvin imeytyvä ja keho voi tehokkaasti hyväksikäyttää ravintolisää veren rauta-arvojen ja varastoraudan eli ferriinitason nostamiseen monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion kanssa.

Foolihappo kuuluu B-ryhmän vitamiineihen, jota on kasvien lehtivihreässä ja jota tarvitaan normaalissa verenmuodostuksessa. Erityisen tärkeää se on aminohapposynteesille, joka vastaa varastoraudan muodostumisesta, eli raudan sitomisesta elimistölle turvalliseen muotoon.

Acerolahedelmän C-vitamiini tehostaa raudan imeytymistä, auttaa elimistöä hyödyntämään ravinnon rautaa sekä vähentämään väsymystä ja uupumusta. C-vitamiini on välttämätön antioksidantti, joka ennen kaikkea parantaa raudan hyväksikäyttöä yhdessä folaatin kanssa.

Vege Fe Rautapidolaatti on

1. Tehokkaasti imeytyvä, täysin kasviperäinen valmiste.
2. Hyvin siedetty ja vatsaystävällinen.
3. Sopii mainiosti pitkäaikaiskäyttöön.
4. Neste on kätevissä annospakkauksissa, joten valmistetta ei tarvitse säilyttää jääkaapissa.
5. Rautalisän voi nauttia sellaisenaan suoraan pussista, mutta voit sekoittaa sen myös lasilliseen vettä tai mehua.

Pakkaus sisältää 30 annospussia (á 20 ml/pussi)

VEGAANINEN. EI VÄRIAINEITA. EI SOKERIA. EI MAITOA.

Paino 0,600 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vuorokausiannos

1 annos (20 ml) päivässä:

Acerolauute 250 mg
– josta C-vitamiinia 62,5 mg 78%*
Rauta-L-pidolaatti 110 mg
– josta rautaa 15 mg 107%*
Foolihappo (luonnollisena folaattina) 200 µg 100%*

* päivittäisen saannin vertailuarvosta

1 annos (20 ml) päivässä sellaisenaan tai lisättynä pieneen vesimäärään, mehuun tai terapeutin tai lääkärin ohjeen mukaan. MUISTA! Älä ota rautavalmistetta maitotuotteiden kanssa samaan aikaan! Kalsium estää raudan imeytymistä.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Ainesosat

Puhdistettu vesi, stabilointiaine (glyseroli), acerolahedelmä (Malpighia punicifolia), sakeuttamisaine (guargumi), rauta-L-pidolaatti, aromi (sitruunaöljy), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), foolihappo (luonnollisena folaattina).

Ei sisällä väriaineita, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria. GMO-vapaa.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.