Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

VIHREÄ TEE Luomu 500mg 30kaps Viridian

suojaa soluille

14,30 
715,00  /Kg

Varasto loppu

Luomu vihreä tee 500 mg kapseli

Vihreä tee antaa suojaa soluille. Vihreän teen sisältämillä polyfenoleilla on elimistössä antioksidanttivaikutus. Sopii myös painonhallinnan tueksi.

Vihreä tee kapselin merkittävin ainesosa EGCG-katekiini on tehokas antioksidantti, jolla tutkimuksien mukaan voi olla paljon terveyttä edistäviä vaikutuksia mm. sydämen toimintaan, painonhallintaan, niveltulehduksiin, solujen hyvinvointiin. Psyykkistä vastustuskykyä lisäävä antioksidantti!

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Saatavilla myös riittoisassa 90 kappaleen pakkauksessa: VIHREÄ TEE Luomu 500mg 90kaps Viridian

 

VASTUULLINEN VIRIDIAN
Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus

Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.

Mitkään Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Valtaosa näistä luontaistuotteista on vegaanisia. Siksi Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta, joka sopii useimmille.

Paino 0,020 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vuorokausiannos

1-3 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Sisältää:
Vihreä tee -jauhe  500–1500 mg

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat

Vihreä tee -jauhe (Camellia sinensis), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori).

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.