Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Viridian L-Lysiini 500mg 30 kaps

aminohappo

11,50 
164,29  /Kg

L-Lysiini on aminohappo, jota esiintyy liha- ja kalatuotteissa. Erityisesti kasvissyöjien on huolehdittava riittävästä lysiinin saannista. Kasvissyöjille ravintolisä on monesti paras tapa täydentää lysiinivarastoja. Ravintolisänä nautitut aminohapot ovat elimistölle heti hyödynnettävissä.

L-Lysiinin on havaittu auttavan herpes simplex-viruksen (huuliherpes) oireiden hoidossa. L-Lysiiniä ei tule kuitenkaan nauttia samanaikaisesti L-Arginiinin kanssa, joka taas neutralisoi vaikutuksen.

Viridian L-Lysiini sisältää myös ainutlaatuisen viherseoksen tehostamaan vaikutusta!

Saatavana myös riittoisassa 90 kappaleen pakkauksessa: Viridian L-Lysine 500mg 90 kaps

 

VASTUULLINEN VIRIDIAN
Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus

Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.

Mitkään Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Valtaosa näistä luontaistuotteista on vegaanisia. Siksi Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta, joka sopii useimmille.

Paino 0,070 kg

Vuorokausiannos

1-3 kapselia.

sisältää:
500-1500mg L-Lysiini, 14-42mg viherseos (Sinimailanen, spirulina, mustikkauute).

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat

L-Lysiinihydrokloridi, Hydroksipropyylimetyyliselluloosa, sinimailanen, spirulina ja mustikkauute.

Gluteeniton, vehnätön, soijaton, laktoositon, hiivaton. Ei lisättyä sokeria, suolaa, säilöntäaineita tai synteettisiä väriaineita.

 

 

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.