Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

VITACELL NADH 60kaps

henkistä ja fyysistä suorituskykyä!

28,95 
1 072,22  /Kg

VÄSYNEELLE, UUPUNEELLE, TOIPILAILLE, URHEILIJOILLE, IKÄÄNTYNEILLE

  • NADH on B3-vitamiinin aktiivimuoto
  • edistää hermoston toimintaa ja energia-aineenvaihduntaa
  • imeytyy tehokkaasti
  • henkilöille, jotka haluavat kohottaa henkistä tai fyysistä suorituskykyä

NADH (nikotiiniamidiadeniinidinukleotidi) on B3-vitamiinin (niasiini) biologisesti aktiivinen, pelkistynyt muoto, jota elimistö voi hyödyntää tehokkaammin kuin B3-vitamiinin muita muotoja. NADH:lla on tärkeä tehtävä mm. rasvahappoaineenvaihdunnassa ja se osallistuu myös elimistön sitruunahappokiertoon sekä sokerien ja rasvojen palamiseen.

NADH:ta tarvitaan solun energiantuotannossa. Se toimii myös koentsyyminä sitrulini-entsyymeissä, jotka säätelevät mm. energia-aineenvaihduntaa, ikääntymistä ja mitokondrioiden uudismuodostusta.

Patentoitu mikrokapselointimenetelmä takaa yhdisteen hyvän säilyvyyden ja tehokkuuden. Valmiste on myös enteropäällystetty eli se kulkee vatsalaukun läpi hajoamatta ja vapautuu vasta suolistossa imeytyäkseen tehokkaasti.

 

Paino 0,027 kg

Vuorokausiannos

1-2 kapselia päivässä nesteen kanssa tyhjään vatsaan noin 30 minuuttia ennen ruokailua.

Sisältää B3-vitamiinia 5-10 mg 31-62%*

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä kasvuikäisille.

Ainesosat

Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, Kasviperäinen kapselinkuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Patentoitu Panmol® NADH micro -valmiste (vastuullisesti tuotettu palmuöljy, mehiläisvaha, NADH, klorofylli).

 

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.