Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

VITACELL PQQ 60 tabl

muistin ja keskittymisen tueksi

29,90 
1 993,33  /Kg

Vitacell PQQ – Ravintolisä aivoterveydelle: muisti, keskittyminen, aivotoiminta

PQQ eli pyrrolokinoliinikinoni on vitamiinin kaltainen yhdiste, jota on ehdotettu jopa kuuluvaksi B-vitamiinien ryhmään, sillä se on välttämätön ravintoaine. Elimistö ei pysty sitä itse tuottamaan, vaan se on saatava ravinnon kautta.

Vitacell PQQ sisältää 10mg PQQ:ta tabletissa. 10-20mg annoksella on saavutettu mitattavia vaikutuksia mitokondrioiden toiminnassa ja yhdistettynä ubikinoliin molempien aineiden vaikutus vielä tehostuu.

Erityisesti uupuneille, urheilijoille, opiskelijoille, vaativaa henkistä työtä tekeville.

Mitokondrio on pieni, tärkeä soluelin, joita löytyy miltei kaikista elimistömme soluista. Mitokondriot tuottavat lähes kaiken elimistön tarvitseman energian. Mitä enemmän kudos käyttää energiaa, sitä enemmän sen soluista löytyy mitokondrioita. Erityisen paljon mitokondrioita onkin lihaksissa, sydämessä ja aivoissa. Vaikka aivot muodostavat vain muutaman prosentin elimistön painosta, niiden energiankulutus voi olla jopa neljännes elimistön käyttämästä kokonaisenergiasta.

Mitokondrioissa voi esiintyä erilaisia toimintahäiriöitä, jotka saattavat heijastua ongelmina jaksamisessa ja muistitoiminnoissa. Mitokondrioiden määrä voi vähentyä esim. pitkän vuodelevon vuoksi ja niiden toiminta heikkenee myös iän myötä sekä tiettyjen sairauksien yhteydessä. Toimintahäiriöt ovat onneksi pääosin palautuvia ja nykyään tunnetaan useita mitokondrioita suojaavia yhdisteitä.

Paino 0,015 kg

Vuorokausiannos

Aikuisille 1-2 tablettia päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Ei raskaana oleville eikä imettäville.

Sisältää:
MGCPQQ® pyrrolokinoliinikinonin dinatriumsuolaa 10 – 20 mg

Annostusta ei saa ylittää. Ei raskaana oleville eikä imettäville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat

Paakkuuntumisenestoaine E 460, Maissitärkkelys, MGCPQQ® pyrrolokinoliinikinonin dinatriumsuola, Pintakäsittelyaine E 470b

Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.