Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

VITACELL Robuvit 60 tabl

hermostolle, energiaa ja elinvoimaa

25,90 
1 438,89  /Kg

Vitacell Robuvit – Energiaa ja elinvoimaa väsyneelle ja uupuneelle

Vitacell Robuvit sisältää tammipuun-uutteen roburiineja, jotka lisäävät solujen mitokondrioiden määrää ja edistävät niiden toimintaa Tuote sisältää lisäksi B12-vitamiinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Tuotteen sisältämä Robuvit -uute edistää ribosomien toimintaa. Ribosomit ovat soluelimiä, jotka valmistavat kaikki elimistömme proteiinit kuten vasta-aineet, kollageenit sekä mitokondriot. Vitacell Robuvit edistää sekä viallisten mitokondrioiden tuhoamista lysosomeissa että uusien muodostumista ribosomeissa.

Erityisesti uupuneille, urheilijoille, opiskelijoille, vaativaa henkistä työtä tekeville.

Mitokondrio on pieni, tärkeä soluelin, joita löytyy miltei kaikista elimistömme soluista. Mitokondriot tuottavat lähes kaiken elimistön tarvitseman energian. Mitä enemmän kudos käyttää energiaa, sitä enemmän sen soluista löytyy mitokondrioita. Erityisen paljon mitokondrioita onkin lihaksissa, sydämessä ja aivoissa. Vaikka aivot muodostavat vain muutaman prosentin elimistön painosta, niiden energiankulutus voi olla jopa neljännes elimistön käyttämästä kokonaisenergiasta.

Mitokondrioissa voi esiintyä erilaisia toimintahäiriöitä, jotka saattavat heijastua ongelmina jaksamisessa ja muistitoiminnoissa. Mitokondrioiden määrä voi vähentyä esim. pitkän vuodelevon vuoksi ja niiden toiminta heikkenee myös iän myötä sekä tiettyjen sairauksien yhteydessä. Toimintahäiriöt ovat onneksi pääosin palautuvia ja nykyään tunnetaan useita mitokondrioita suojaavia yhdisteitä.

Paino 0,018 kg

Vuorokausiannos

Aikuisille 2-4 tablettia päivässä. Tabletin voi antaa liueta suussa, liuottaa pieneen määrään nestettä tai niellä kokonaisena nesteen kera. Tuotteen vaikutus on useimmiten havaittavissa 2-4 viikon kuluttua käytön aloittamisesta.

Sisältää:
Robuvit® tammen puu-uutetta 150 – 300 mg B12-vitamiinia 2,5 – 5 µg (100-200 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta)

Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat

Mannitoli, Maissitärkkelys, Robuvit® tammen puu-uute (Quercus robur), Pintakäsittelyaine E 470b, Paakkuuntumisenestoaine E 551, Metyylikobalamiini.

Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.