Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Voikukanjuuri 35g Yrttipaja

Apua ruuansulatukseen, tehoa puhdistuskuuriin.

8,95 
255,71  /Kg

Voikukanjuuri puhtaasta Suomen luonnosta!

Voikukanjuuri on perinteikäs ja paljon käytetty lisä keittiöön sekä itselääkintään. Voikukan juuri lisää sapeneritystä, edistää ruuansulatusta ja vahvistaa maksaa. Sisältää erityisesti C- ja A-vitamiineja sekä kalsiumia ja rautaa. Voikukka tunnetaan nestettä poistavana rohtona.

Juurta kannattaa liottaa kylmässä vedessä noin 1 vrk ja sen jälkeen lämmittää liotusvesi ja nauttia se teenä. Voit myös käyttää voikukanjuurta rouhittuna tai jauhettuna vaikka puurossa, jogurtin päällä tai myslissä.

Yrttipaja – Maku suomen puhtaasta luonnosta
Yrttipaja on perheyritys, jonka juuret ovat syvällä suomalaisessa maaperässä. Yrtit ovat koko elämäntavan perusta, työtä tehdään intohimolla rakkaudesta luontoon. Missiona on tukea kokonaisvaltaista
hyvinvointia tarjoamalla kotimaisia, ympäristöystävällisiä ja ensiluokkaisia vaihtoehtoja niin keittiöön kuin kosmetiikkaan. Tärkeitä arvoja ovat ekologisuus, eettisyys ja puhtaus. Yrttipaja haluaa rohkaista kaikkia nauttimaan ainutlaatuisesta, kauniista luonnosta. Tarkoituksena on tuoda ikiaikaiset luonnonantimien käyttöön liittyvät perinteet takaisin tähän päivään.

Yrttipajassa huolehditaan, että raaka-aineet ovat laadukkaita ja täyttävät kestävän kehityksen periaatteet. Yrttejä viljellään ja kerätään paitsi itse, niin myös yhteistyössä koulutettujen kerääjien ja sopimusviljelijöiden kanssa.

 

Paino 0,035 kg

Vuorokausiannos

Ainesosat

Voikukanjuuri

Lisäaineeton. Gluteeniton. Maidoton. Laktoositon. Vegaaninen.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.