Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Ylang Ylang Luomu Eteerinen Öljy 8ml

Viettelevää luomuöljyä Portugalista

22,90 
2 862,50  /Kg

YLANG YLANG eteerinen LUO ROMANTTISTA TUNNELMAA KUKKAISTUOKSULLAAN
Täysin puhdas, luonnollinen ja luomu eteerinen öljy vehreästä Portugalista!

NOSTAA MIELIALAA JA LUO ROMANTIIKKAA KODIN ENERGIOIHIN
Ylang ylang eteerinen on tuoksultaan runsas, makea, pehmeä ja kukkainen. Tuoksu luo romanttista tunnelmaa ja positiivista mielialaa. Voit lisätä eteeristä öljyä diffuuseriin, tiputtaa muutaman tipan tyynyliinalle tai käyttää ihonhoidossa laimennettuna puhtaaseen tuoksuttomaan öljyyn (kuten jojoba-, manteli- tai arganöljy) tuomaan hyvää oloa ja hehkua ihollesi.

Luomu Ylang Ylang -öljy on uutettu Madagaskarilla kasvaneen puun kukista. Sato on vuoden viimeinen. Öljy pullotetaan Euroopassa. Ylang Ylang on noin 20 metriä korkea puu, jonka riippuvat oksat tukevat suuria, kullankeltaisia, tähden muotoisia kukkia, joista öljy saadaan. Ylang Ylangilla on ostereiden kaltainen maine romantiikan herättelijänä.


BIO SCENTS

Bio Scents -orgaaniset eteeriset öljyt ovat täysin puhtaita uutteita luonnonmukaisesti viljellyistä kasveista. Öljyt uutetaan mekaanisesti, kuten kylmäpuristamalla ja höyrytislauksella. Ne ovat hyvin monipuolisia ja niitä voidaan käyttää kosmeettisena ainesosana, kotisi luonnolliseen tuoksuympäristön luomiseen, tee-se-itse-siivoustuotteissa ja monessa muussa. Luomueteeriset öljymme sopivat käytettäväksi minkä tahansa diffuusorin kanssa.

Luomueteeriset öljyt on pakattu lasipulloihin, joissa on puinen korkki, jotta ne olisivat mahdollisimman muovittomia. Niissä on pieni tiputin/tulppa, joka auttaa suojaamaan öljyä ja varmistaa, että öljy ei imeydy puiseen korkkiin.

ETEERISTEN ÖLJYJEN TAUSTAA
Aromaattiset kasvit ovat olleet yrtti- ja kasviperäisten lääkkeiden ja lääkkeiden perustana tuhansia vuosia. Itse asiassa ne ovat tämän päivän lääkkeiden juuret. Vielä tänä päivänä lääkkeiden ytimessä ja “juuressa” on käytetty aromaattisia kasveja.

Varhaisimmat todisteet eteeristen öljyjen käytöstä löytyvät Egyptistä vuosilta 3000-2500 eaa. Uskotaan kuitenkin, että eteeristen öljyjen kaltaisia ​​uutteita käytettiin myös Kiinassa ja Intiassa suunnilleen samaan aikaan. On jopa ayurveda-tekstejä, jotka viittaavat siihen, että niitä on käytetty Intiassa paljon aikaisemmin. On olemassa tietoja intialaisista lääkäreistä, jotka ovat antaneet potilailleen kaneli-, inkivääri-, mirha-, korianteri-, piikki- ja santelipuuöljyjä. Eteeristen öljyjen käyttö on ollut laajaa läpi historian ja monissa kulttuureissa. Jopa Raamatussa on kymmeniä viittauksia aromaattisiin kasveihin ja eteerisiin öljyihin, erityisesti öljyihin kuten setripuu, kuusi, kaneli, mirha, myrtti ja piikkipuu.

Paino 0,008 kg

Vuorokausiannos

Vain ulkoiseen käyttöön.

Ainesosat

100% luomu ylang ylang (cananga odorata)

Huom!
Älä käytä laimentamattomana iholla. Älä käytä vaurioituneelle tai ärtyneelle iholle. Jos olet raskaana ja sinulla on jokin sairaus, kysy lääkäriltä neuvoa ennen käyttöä. Eteeriset öljyt on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Vältä kontaktia silmiin.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.