Kotimainen Greenfinn’s Camelinaöljy
Suomessa viljeltävästä camelinaöljykasvin siemenistä (Camelina sativa L. Crantz.) saadaan kylmäpuristusmenetelmällä terveellistä ruokaöljyä. Greenfinn’s camelinaöljy sisältää Omega 3 -rasvahappoihin kuuluvaa alfalinoleenihappoja 39 % (n. 80 kertaa enemmän kuin oliiviöljyssä) ja 15 % Omega 6 -rasvahappoihin kuuluvaa linolihappoa. Näiden rasvahappojen käyttö auttaa alentamaan veren LDL-kolesterolia, kohottamaan merkittävästi EPA-tasoa (eikosapentaeenihappo), edistämään sydämen, verisuonten ja aivojen terveyttä ja hyvinvointia.
Monikäyttöinen ruokaöljy
Greenfinn’s Camelinaöljyssä on vehreä ja mantelinen aromi. Öljy sopii sellaisenaan kaikkeen ruoanlaittoon, kuten kypsennettyjen vihannesten höysteeksi, kalaruokiin, kaikkeen paistamiseen ja kastikkeeksi salaatille. Se on luontaisten antioksidanttien ansiosta hyvin säilyvää ja kestää hyvin kuumennusta sekä paistamista.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.