Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Hair Volume 90tabl

Vahvat ja tuuheat hiukset

69,90 
873,75  /Kg

Hair Volume ravitsee ja aktivoi hiusta sisältäpäin. Se sisältää mm. biotiinia ja sinkkia, jotka ylläpitävät hiuksen normaalia kasvua. Lisäksi biotiini edistää ihon hyvinvointia ja sinkki kynsien hyvinvointia. Hair Volumen avulla voit saada kauniimmat, vahvemmat ja tuuheammat hiukset. Hair Volume sisältää myös luonnollisia kasviuutteita: omenasta, hirssistä ja peltokortteesta.

Omenauute sisältää luonnollisesti omenasta löytyvää proantosyanidi B2 flavonoidia. Hirssi sisältää fytosteroliesteri miliacia, jonka on todettu vaikuttavan myönteisesti keratiinia muodostaviin soluihin (hiukset, iho ja kynnet). Peltokorte on puolestaan yksi eniten piitä sisältävä kasvi maailmassa.

Saatavana myös pienemmässä 30 tabletin koossa: Hair Volume 30tabl

Paino 0,080 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vuorokausiannos

1 kapseli sisältää:

Omenauute 300 mg
Hirssiuute 250 mg
Peltokorteuute 200 mg
L-kysteiini 60 mg
L-metioniini 50 mg
Biotiini 0,475 mg 950 %*
Pantoteenihappo 30 mg 500 %*
Sinkki 10 mg 100 %*
Kupari 1 mg 100 %*

*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Ainesosat

Mikrokiteinen selluloosa (täyteaine), omenauute (Malus domestica, Borkh.), hirssiuute (Panicum miliaceum, L.), peltokorteuute (Equisetum Arvense, L.), L-kysteiini, L-metioniini, vesi, kalsium-D-pantotenaatti, D-biotiini, rasvahappojen magnesiumsuolat (pintakäsittelyaine), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (pintakäsittelyaine), sinkkioksidi, kuparisulfaatti, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa (sakeuttamisaine), piidioksidi (paakkuuntumisenestoaine).

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.