Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

JOJOBAÖLJY LUOMU 100ml Pure

monikäyttöinen!

19,90 
199,00  /Kg

Monikäyttöinen jojobaöljy sitoo kosteutta ihoon, pehmentää ja ravitsee ihoa!

Jojoba sisältää iholle hyödyllisiä antioksidantteja, jotka suojelevat vapaiden radikaalien aiheuttamilta vahingoilta. Se sisältää mm. E- ja B-vitamiineja sekä hyödyllisiä mineraaleja (mm. kupari, sinkki, seleeni, jodi, kromi). Öljy on myös antibakteerinen.

Jojobaöljy normalisoi ihon toimintoja ja sopii kaikille ihotyypeille; jopa herkälle vauvan iholle. Jojobaöljyä käytetään myös aknen ja psoriasiksen hoidossa. Sitä voi käyttää niin kasvoille, vartalolle, hiuksille kuin päänahallekin.

Pure=Beauty Jojobaöljy on Premium laatuista Golden Jojobaa tarkoittaen, että öljystä ei ole suodatettu pois öljyn luontaista väriä.

PURE = BEAUTY
“Ihonhoidossa vähemmän on enemmän.” Pure = Beautyn monikäyttöisen kosmetiikan ydinajatuksena on yksinkertaiset päivittäiset ihonhoitorutiinit.  Pure=Beauty tarkoittaa raaka-aine tietoisuutta, kestävää kehitystä, eettisesti ja luonnollisesti tuotettua sekä vegaanisuutta. Tuotteista on karsittu pois kaikki ylimääräinen, pitäen INCI-listat lyhyinä. Tuotteet sisältävät runsaasti aidosti ihoa ravitsevia ja hoitavia aktiiviaineita.

 

Paino 0,100 kg

Vuorokausiannos

Ainesosat

SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*, TOCOPHEROL* from organic farming

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.