Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

JOJOBAÖLJY LUOMU 100ml Pure

monikäyttöinen!

19,90 
199,00  /Kg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Monikäyttöinen jojobaöljy sitoo kosteutta ihoon, pehmentää ja ravitsee ihoa!

Jojoba sisältää iholle hyödyllisiä antioksidantteja, jotka suojelevat vapaiden radikaalien aiheuttamilta vahingoilta. Se sisältää mm. E- ja B-vitamiineja sekä hyödyllisiä mineraaleja (mm. kupari, sinkki, seleeni, jodi, kromi). Öljy on myös antibakteerinen.

Jojobaöljy normalisoi ihon toimintoja ja sopii kaikille ihotyypeille; jopa herkälle vauvan iholle. Jojobaöljyä käytetään myös aknen ja psoriasiksen hoidossa. Sitä voi käyttää niin kasvoille, vartalolle, hiuksille kuin päänahallekin.

Pure=Beauty Jojobaöljy on Premium laatuista Golden Jojobaa tarkoittaen, että öljystä ei ole suodatettu pois öljyn luontaista väriä.

PURE = BEAUTY
“Ihonhoidossa vähemmän on enemmän.” Pure = Beautyn monikäyttöisen kosmetiikan ydinajatuksena on yksinkertaiset päivittäiset ihonhoitorutiinit.  Pure=Beauty tarkoittaa raaka-aine tietoisuutta, kestävää kehitystä, eettisesti ja luonnollisesti tuotettua sekä vegaanisuutta. Tuotteista on karsittu pois kaikki ylimääräinen, pitäen INCI-listat lyhyinä. Tuotteet sisältävät runsaasti aidosti ihoa ravitsevia ja hoitavia aktiiviaineita.

 

Paino 0,100 kg

Vuorokausiannos

Ainesosat

SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*, TOCOPHEROL* from organic farming

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.

0

Ostoskori on tyhjä