Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Kehäkukka 15g Yrttipaja

Monipuolisesti hoitava yrtti

5,99 
399,33  /Kg

Kehäkukka – hellii sisäisesti ja ulkoisesti

Kehäkukka on joka kodin perusyrtti, jota käytetään useimmiten teenä tai hauteena. Kehäkukasta voit valmistaa myös kosmetiikkaa kuten ravitsevaa ja ihoa hoitavaa kasvovettä tai hiuspohjan kuntoa parantavaa hiushuuhdetta.

Kehäkukka sisältää paljon saponiineja (oleonolihapon glykosideja) ja lisäksi mm. karotenoideja, parkkiaineita, salisyylihappoa sekä eteeristä öljyä. Karotenoidit ehkäisevät tulehduksia ja edistävät ihon pintakudoksen paranemista. Niillä on myös tulehduksia ja hillitsevä, sapeneritystä lisäävä ja bakteerien lisääntymistä hillitsevä vaikutus.

Kehäkukkaa voi käyttää ulkoisesti kääreinä, uutteena ja öljyvalmisteina:

  • rohtumiin ja hierettymiin
  • ihon kutinaan
  • palaneelle iholle
  • hyönteisten pistoihin
  • makuu- ja säärihaavoihin
  • peräpukamiin
  • emättimen haavoihin ja tulehduksiin

Vinkki: Koristele juomia, ruokia ja salaatteja ihanalla ja piristävällä kehäkukalla!


Yrttipaja –
Maku suomen puhtaasta luonnosta
Yrttipaja on perheyritys, jonka juuret ovat syvällä suomalaisessa maaperässä. Yrtit ovat koko elämäntavan perusta, työtä tehdään intohimolla rakkaudesta luontoon. Missiona on tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia tarjoamalla kotimaisia, ympäristöystävällisiä ja ensiluokkaisia vaihtoehtoja niin keittiöön kuin kosmetiikkaan. Tärkeitä arvoja ovat ekologisuus, eettisyys ja puhtaus. Halu rohkaista kaikkia nauttimaan ainutlaatuisesta, kauniista luonnosta. Pyrkimyksenä tuoda ikiaikaisten luonnonantimien käyttöön liittyvät perinteet takaisin tähän päivään.

Yrttipajassa huolehditaan, että raaka-aineet ovat laadukkaita ja täyttävät kestävän kehityksen periaatteet. Yrttejä viljellään ja kerätään paitsi itse, niin myös yhteistyössä koulutettujen kerääjien ja sopimusviljelijöiden kanssa.

Paino 0,015 kg

Vuorokausiannos

Käytä teen tapaan, salaatteihin, juomien ja ruokien koristeluun.
Kosmetiikassa; kasvovetenä, hiushuuhteena.

Ainesosat

Kehäkukka

Lisäaineeton. Gluteeniton. Maidoton. Laktoositon. Vegaaninen.

Varoitukset: Saattaa aiheuttaa allergisen reaktion pujoallergikoille. Kehäkukkaa ei pitäisi käyttää sisäisesti raskauden ja imetyksen aikana estrogeenivaikutustensa vuoksi. Se voi aiheuttaa kohdun supistelua.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.