Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Repair 5 Luomuseerumi 50ml Viridian

ihoa rauhoittava ja ravitseva

24,90 
498,00  /Kg

Repair 5 Luomuseerumi: Innovatiivinen ja luomulaatuinen hoitotuote iholle.

Vuonna 2019 Viridianin seerumi on voittanut mm. Euroopan suurimmilla terveysmessuilla Paras Uusi Luomu Kauneustuote -palkinnon.

Tehokas vaikutus tulee viiden luomuöljyn ”5 in one” -yhdistelmästä: mustakuminansiemenöljy, safloriöljy, pellavansiemenöljy, laventeliöljy ja kamomillaöljy. Seerumi ei sisällä synteettisiä hajusteita tai väriaineita – eikä mitään muutakaan ylimääräistä!

Mustakuminaöljyä on käytetty jo yli 2000 vuotta monissa kulttuureissa eri puolilla maailmaa ruoaksi, terveyteen ja hyvinvointiin. Mustakuminaöljyn juuret ovat Länsi-Aasiassa. Nykyään kasvia viljellään Lähi-idästä Intiaan, joskin arvokkain mustakuminaöljy saadaan Egyptistä. Viridian-seerumin mustakuminaöljy on tehty nimenomaan egyptiläisestä kasvista. Mustakuminaöljy sopii erinomaisesti ulkoiseen ihonhoitoon. Vaikutuksiltaan rauhoittavaa öljyä suositellaan kuivalle ja ärtyneelle iholle sekä epäpuhtaan ihon hoitoon. Öljy lievittää tulehduksia ja allergisia ihoreaktioita ja edistää ihon paranemista.

Kokeile mustakuminaöljyä ulkoisesti esimerkiksi:

• yleisesti ihon hyvinvointiin
• akneen ja yksittäisiin finneihin
• ärtyneelle iholle
• psoriasikseen
• kipeille nivelille
• hierontaöljynä
• hiusten hoitoon.

Paino 0,050 kg

Vuorokausiannos

Hiero puhtaille kasvoille aamuin illoin 5-10 tippaa.

Ainesosat

Safloriöljy* (Carthamus tinctorius), mustakuminaöljy* (Nigella Sativa), pellavansiemenöljy* (Linum Usitatissimum), laventeliöljy* (Lavandula austifolia), kamomillaöljy* (Anthemis nobilis), tokoferoli, auringonkukan siemenöljy (Helianthus annuus), limoleeni, linalooli, geranioli (luonnollisesti esiintyvät eteeriset öljyt). *Luomutuotantoa

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.