Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

SKINGAIN ORIGINAL 30PSS

tehokas nuorekkaaseen ihoon

39,90 
240,36  /Kg

Skingain Original sisältää 1. ja 2. tyypin kollageenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia. Korkealuokkaiset, tutkitut, eurooppalaiset raaka-aineet. Nopeatehoinen kollageenijuoma kaunistaa ihoa ja tuuheuttaa hiuksia. Skingain tuo auttaa myös sidekudos- ja nivelpohjaisiin ongelmiin.

Ajan myötä iho menettää luonnollisen elastisuutensa ja kosteutensa ja siihen muodostuu iän tuomia merkkejä. Skingain on uusi ja luonnollinen tapa hidastaa ihon vanhenemisprosessia. SKINGAIN on saavuttanut maailmalla valtaisan suosion ja on monissa maissa loppunut kesken moneen kertaan. Skingain on erityisluokkaansa vaikuttaessaan ihoon, hiuksiin, kynsiin ja vielä niveliinkin.

Kollageeni on luonnollinen proteiini ja tärkein sidekudoksen rakennusaine. 30% kehon proteiinimassasta on kollageenia ja ihon sisältämästä proteiinista 75% on kollageenia. Elimistön luonnollinen kyky muodostaa kollageenia alkaa heikentyä jo 25 vuoden iästä lähtien. Kollageenisäikeiden jäykistyessä ihoon alkaa muodostua ryppyjä ja juonteita. Sidekudos sisältää myös runsaasti hyaluronihappoa, joka toimii ihossa voiteluaineena antaen iholle sen muodon ja volyymin. Hyaluronihapolla on kyky sitoa tehokkaasti kosteutta ihoon. Hyaluronihapon määrä ihossa vähenee myös iän myötä. Tämä johtaa tilanteeseen, jossa ihon kosteudensitomiskyky heikkenee ja iho menettää volyymiään, rypistyy ja siihen muodostuu juonteita.

1 annospussi sisältää:
1. typpin kollageenia 5 000 mg
1. typpin 2 kollageenia 300 mg
C-vitamiinia 60 mg

Käyttöohje: 1-2 annosta päivässä. Yksi annospussi sekoitetaan lasilliseen (n. 200 ml) vettä, mehua, kahvia tai teetä. Voit myös sekoittaa sen smoothien, jogurtin tai puuron joukkoon.

Paino 0,166 kg

Vuorokausiannos

1-2 annosta päivässä. Yksi annospussi sekoitetaan lasilliseen (n. 200 ml) vettä, mehua, kahvia tai teetä. Voit myös sekoittaa sen smoothien, jogurtin tai puuron joukkoon.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat

Hydrolisoitu kollageeni 1.tyyppi (naudan nahasta), Hydrolisoitu kollageeni 2.tyyppi (kalasta), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromit (lime ja sitruuna), askorbiinihappo (C-vitamiini), paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti ja piidioksidi).

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.