Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Thyroid Complex Kilpirauhanen 60kaps

Monivitamiini kilpirauhaselle

28,90 

Tukea kilpirauhasen toimintaan ja aineenvaihduntaan!

Viridianin Thyroid Complex on laadukas kilpirauhasen toiminnalle tärkeimpien vitamiinien- ja hivenaineiden yhdistelmä. Jotta kilpirauhanen pystyy hoitamaan tehtävänsä kunnolla, tarvitsee se tiettyjä ravintoaineita esim. jodia ja seleeniä. Lisäksi valmisteessa on tärkeitä B-ryhmän vitamiineja, A-vitamiinia sekä sinkkiä.

Luontainen kokonaisvaltainen hoito, kuten hyvä ravinto, sopiva liikunta, uni ja stressin hallinta ovat perusta, jotka tukevat kilpirauhasen normaalia toimintaa. Ravinnolla ja ravinteilla on todella merkittävä osa niin kilpirauhasen kuin koko elimistömme hyvinvoinnissa.

Sisältää 60 kasvikapselia, joten purkki riittää kahdeksi kuukaudeksi.

Viridian on ravintolisäsarja on johtava eettisten vitamiinien brändi, joka täyttää korkeimmat mahdolliset kriteerit. Se tarkoittaa sitoutumista puhtaaseen sisältöön, ympäristön huomioonottamiseen ja hyväntekeväisyyteen. Eettisyys kulkee mukana koko tuoteprosessin ajan siemenestä kierrätyspakkaukseen. Viridian-ravintolisät ovat aina geenimanipuloimattomia. Ne sisältävät vain 100 % aktiivisia raaka-aineita ilman mitään ikäviä lisättyjä aineita kuten sokeria, väri- tai makuaineita. Viridian-tuotteita ei testata eläinkokein ja tuotteisiin käytetään vain raaka-aineita, joilla on pitkä perinteinen käyttöhistoria.

VEGAANINEN.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vuorokausiannos

1 kapseli sisältää:
A-vitamiini 750 μg 94 %*
B1 (Tiamiini) 20 mg 1818 %*
B2 (Riboflaviini) 20 mg 1429 %*
B3 (Niasiini) 20 mg 125 %*
Sinkki 15 mg 150 %*
Seleeni 200 µg 364 %*
Jodi 200 µg 133 %*
Rauta 5 mg 35 %*
Luonnollinen beetakaroteeni (Dunaliella Salina -levä) 4,5 mg vastaa A-vitamiinia 750 µg 94 %*

* % päivittäisen saannin vertailuarvosta

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Ainesosat

Hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), dunaliella salina -levä, sinkkisitraatti, L-selenometioniini, nikotiiniamidi, tiamiinihydrokloridi, riboflaviini, retinoliasetaatti, rautabisglysinaatti, kaliumjodidi.

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.