Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Vahva Kalsium + D3 90kaps Viridian

Luonnollinen, hyvin imeytyvä kalkki

29,90 
365,56 332,22  /Kg

Viridianin vahva kalsium + D3 on luonnollisesta korallilevästä peräisin oleva kalsiumvalmiste. Jotta kapseleita ei tarvisisi ottaa päivittäin niin montaa, on mukaan lisätty myös hyvin imeytyvää kalsiumsitraatti- ja -askorbaatti muotoja.

Kalsium on yksi elimistön tärkeimmistä kivennäisaineista. Kalsiumia tarvitaan mm. erityisesti luuston ja lihasten toiminnassa. Kalsium ja D-vitamiini yhdessä ovat välttämättömiä lujan luuston rakentumiselle. Jotta kalsiumin vaikutus elimistössä olisi luuston kannalta mahdollisimman suotuisa, tulisi kalsiumin ja D-vitaminiinin lisäksi saada myös magnesiumia ja K2-vitamiinia. Nämä kaikki yhdessä takaavat, että kalkki “kiinnittyy” luuhun ja tekee luusta vahvan.

 

VASTUULLINEN VIRIDIAN
Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus.

Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle. Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.

Mitkään Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Valtaosa näistä luontaistuotteista on vegaanisia. Siksi Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta, joka sopii useimmille.

Paino 0,090 kg

Vuorokausiannos

1-3 kapselia sisältää:

Kalsium 400-1200mg (50-150%*)
D-vitamiini 5-15mg (50-150%*)

*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Ainesosat

Kalsiumhydroksidi korallilevästä, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), kalsiumsitraatti, kalsiumaskorbaatti, vegaaninen kolekalsiferoli (D3-vitamiini).

VEGAANINEN.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.