Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Voikukanlehti 25g Yrttipaja

Suomen puhtaasta luonnosta!

5,50 
220,00  /Kg

Voikukanlehti puhtaasta Suomen luonnosta!

Ravintorikas voikukka on perinteinen ja monikäyttöinen yrtti. Voikukan lehti on erinomainen raudan lähde, ja niitä voidaankin käyttää ehkäisemään tai hoitamaan anemiaa. Voikukan lehdestä voi valmistaa niin teetä kuin kasvovettäkin tai lisätä ruoan tai smoothien joukkoon sellaisenaan.

Yrttipaja – Maku suomen puhtaasta luonnosta
Yrttipaja on perheyritys, jonka juuret ovat syvällä suomalaisessa maaperässä. Yrtit ovat koko elämäntavan perusta, työtä tehdään intohimolla rakkaudesta luontoon. Missiona on tukea kokonaisvaltaista
hyvinvointia tarjoamalla kotimaisia, ympäristöystävällisiä ja ensiluokkaisia vaihtoehtoja niin keittiöön kuin kosmetiikkaan. Tärkeitä arvoja ovat ekologisuus, eettisyys ja puhtaus. Yrttipaja haluaa rohkaista kaikkia nauttimaan ainutlaatuisesta, kauniista luonnosta. Tarkoituksena on tuoda ikiaikaiset luonnonantimien käyttöön liittyvät perinteet takaisin tähän päivään.

Yrttipajassa huolehditaan, että raaka-aineet ovat laadukkaita ja täyttävät kestävän kehityksen periaatteet. Yrttejä viljellään ja kerätään paitsi itse, niin myös yhteistyössä koulutettujen kerääjien ja sopimusviljelijöiden kanssa.

 

Paino 0,025 kg

Vuorokausiannos

Lisää salaattien, ruuan tai smoothien joukkoon sellaisenaan.
Sopii myös nautittavaksi teenä.

Saattaa aiheuttaa allergisen reaktion pujoallergikoille.

Kokeile myös kasvovetenä (sopii erityisesti rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle):
Kasvovesi valmistetaan teen tavoin, eli kiehuvaa vettä kaadetaan voikukan lehtien ja kukkien päälle, ja annetaan hautua 15 minuuttia. Lopuksi kasvovesi siivilöidään.

Ainesosat

Voikukanlehti

Lisäaineeton. Gluteeniton. Maidoton. Laktoositon. Vegaaninen.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.